Metin2 Mehmetcik serverinde full 93 lvl zihinsel car satılır. skilleri full P BİYOLOG : LİDER NOTU 16 adet verildi araştırmacı ozutu 47 adet vardır. itemleri: +7 celik 5 efsun full savunmalı +4 full taşlı +9 celik alacagım yanında verecegim +7 triton kılıcı cift yarılı 5 delici cift şeytanlı +4 taşlı +9 zehir 30 ortalamalı 5 efsunlu +9 cennet bilezik 5 efsun 10 yarılı 10 sp calma hp li +8 cennet kolye 5 efsun savunmalı hp li +9 ayakkabı full savunma ve oklardan korunmalı hp li +9 şahin kalkan sersem yavaslama seytanlı yansıtmalı +9 kaplan sersemli canlılık guc vb 5efsun +9 sura kalkanı 5 efsun +8 korku maskesi 5 efsun oklardan korunma 15 yarı 6 adet aslan ve kaplan muhurler vardır. ejderha madalyası cok sayıda vardır. iksir yerine guneş ve ay ozutu cok sayıda vardır yani pota gerek yoktur. 2 adet bambi 3 adet khan 1 adet anka kusu muhurleri mevcuttur. 3 adet ışınlanma yuzugu vardır.duzeltme kagıdı 8 adet,lider kitabı 10 adet,ejderha tanrı kagıdı 7 adet,kutsama kuresi 7 adet,200 adet geri donuş kagıdı arttırma 2 adet,mor iksirler sebnemler bir cok şey vardır car full doludur. itemleri yanga donuşturup satsan 1 bucuk milyar TL ye donuşur.. carın itemleri cok guzeldir sw cok pahalı bir sw dir. yang ile almaya kalksan 1.5 milyardan fazla harcarsın eminim. ben carı oldugu gibi veriyorum. yuzde 50 exp si doldu daha kasamadım. ayrıca carda baya ep ile alınıp depoda kalan malzeme vardır. alan pişman olmaz. 5 milyarı gecmiştir harcadıgım para.. zihinsel oynamak ayrıcalıktır. emek ve cok para sarfedildi karsılıgını sefasını siz surun.. 84 lvl car 1500 tl ye satılıyor 94 lvl car satıyorum hesabınızı yapın.. takas ver KAYSERİ ELDEN DEVREDİLİR. PAZARLIK VARDIR ANLAŞILIR..... 0531 784 33 02 __________________