Arkadaşlar ben bu servera cyperdakı kosp ve dupenın zıvanadan cıkması yuzunden gectim. İlk başlarda herşey gayet guzeldi. Fazla hack olayları yoktu. Zaten bu servera gecenlerin coğu cyperdan bıkanlardı. Ama son gunlerde iş cığırından cıktı... 70 LvL olan bazı arkadaslarımız Nation transfer ile orc olmaya başladı. SAvaşlarda humanların ezici mağlubiyeti bu sayıyı iyice arttırdı. Hic bir orc biz cok gucluyuz her savaşta biz yeniyoruz havalarına girmesin. Bİzden gecen humanlar olmasa o iş biraz zordu. DAha sonra pazardaki fiyatlar duşmeye başladı bu guzel bir haber ama itemler değerine bile satılmamaya başladı. Orneğin rogue chitin +7 yapmak icin 15M BUS parası birde arada yaktıgın chitinlerle 30m harcadıgını duşunelim. 50Mye satamıyorsun. Bugun denemek icin lupus pendantı 50mye koydum alan yok. +1 uniqe takılar pazarda ama yinede alan yok. YA kimsede para kalmadı yada milet parasını saklıyor. Son 1-2 aydır cok kişinin charı hacklendi. Milletin emeğine goz dikiyorlar. itemleri alır charı np transferınde kullanıyorlar. Bu sadece olimpyanın derdi değil ama bir ara shouttan hacklendım diye bağıran cok kişi vardı. Ardreamde ise humanların ezici bir galibiyeti var orclar cogu zaman towndan cıkamıyor. bunun nedenı sayılarının az olması olabilir. ZAten 30-59 savaşlarında da bariz bi şekilde goruluyor. Lunarda orc dark lunarda human ustunlugu. Şimdi birde cz ve ardreamde kosp olayı başgosterdi. GM arasıra girip milletin ağzını kapamak icin adam banlıyor ma ardreamde koyucu_1 adlı ezik orc 1 haftadır np kasıyor. Sizce olimpya nereye gidiyor ? __________________