Bir Knight Gercegi Lutfen okuyun durumunuzu ogrenin
Knight Online0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Bir Knight Gercegi Lutfen okuyun durumunuzu ogrenin
-
01-10-2019, 00:49:24Arkadaslar bu oyunu 6 ayda ancak bırakabildim ve oynarken ne durumda oldugumu şimdi daha kolay anlayabiliyorum. BU haberi sağolsun bir arkadaş diğer konuda link olarak vermişti burada belirtmek istedim.Sizlere knight in insan sağlığı acısından ne boyutlara geldiğinin bir gostergesi olur inşallah. Hayat sizin hayatınız krtarmaya bakın arkadşlar.Cunku sizler değerli kişilersiniz ve bizler sizleri onemsiyor ve seviyoruz. Bilgisayar oyunu icin BMW'sini sattı! Bilgisayar oyunlarına bağımlılık akıl almaz boyutta. İnternet uzerinden oynanan oyunlar bağımlılık yaptığı gibi, muptelasını da baş dondurucu bir ticaretin icine cekiyor. Online oyunlardaki sanal kahramanların satımı sektor haline geldi. Donanımlı ve guclu karakterlere sahip olmak isteyen oyuncular, gozunu kırpmadan binlerce YTL para harcıyor. Oyundaki kahramanların takılarından elbiselerine kadar butun aksesuarları para ile satılıyor. 210 MİLYON KİŞİ OYNUYOR Dunyada 210 milyon kişinin uyesi olduğu Knight'ı Turkiye'de yaklaşık 3,5 milyon kişi oynuyor. Sanal alemde ticaret kacınılmaz hale gelince oyuncular sanal Pazar kurmak zorunda kaldı. Knight Online Pazar adlı sitede, oyuncular alışveriş yapıyor. Kurulan bu pazarda oyun kahramanların elbiselerinden yuzuklerine, silahlarından bel kemerlerine kadar her şey satılıyor. BİR BAĞIMLININ İTİRAFLARI Dunyayı kasıp kavuran Knight'daki savaşcısını guclendirmek icin yaklaşık 2 bin YTL harcayan Murat B. (25), bunlardan sadece bir tanesi. Gunun yarısını bilgisayar başında geciren Samet A., guclukle kurtulduğu Knight macerasını şoyle anlattı: "İlk zamanlar can sıkıntısı icin oynadığım bir şeydi. Daha sonra boş vakitlerimi hatta ozel vakitlerimi işgal etmeye başladı. Bağımlı olmuştum. O oyunu oynamadığım zaman kendimi boşlukta hissediyordum, sinirlerim bozuluyordu. Bir keresinde oyun oynarken internet bağlantısı gittiği icin 2 bin 300 YTL'ye aldığım dizustu bilgisayarı sinirden kırdım.” ‘BMW KARŞILIĞI OYUNCAK’ İlk cıktğında oyunda sadece sanal para (GB) kullanıldığını ancak daha sonra kahramanların yanı sıra giysi, silah ve takılarının da satılmaya başlandığını soyleyen Murat B., şoyle devam etti: “Acılan internet sitesinden kahramanlarımızın aksesuarlarını alıyorduk. Oyundaki karakterimi guclendirmek icin 600 dolar harcadım. İzmir'de ismini Adem diye bildiğimiz bir arkadaş, 80 level warior. 4 bucuk milyon np, +2 ironset (takılar), +10 shell full (kıyafet), +10 raptor (silah), +3 warior erring (kupe), +3 Ring of felenkor ozellikli tanınmış bir karakteri 2005 model bir BMW marka arabaya sattı." UYUŞTURUCU GİBİ Memory Center Noropsikiyatri Merkezi'nden Uzman Dr. Ahmet Cevikaslan, uyuşturucu maddelerde gorulen bağımlılığın internet icin de gecerli olduğunu soyledi. “Her şey sanal ortamda olduğu icin gercek hayatta karşılığı olmayan sanal kazanımlara insanlar sevinip uzuluyor dolayısıyla yaşam kalitesi bozuluyor" diyen Cevikaslan, ortaya bir de ilginc iddia attı: "Piyasaya surulen oyunlar bilgisayar sektorunu canlı tutuyor. Bu bilgisayar sektorunun ekonomik stratejisidir." Unutmayın ki arkadaşlar bu bir sanal oyun bu oyunu değerlendirip hayatınızdan ote yapanlar sizlersiniz.Lutfen sesimizi duyuralım.Calışkan beyinlerimizi ve sevgili genclerimizi kaybetmeden kurtaralım. Lutfen arkadaslar bu Uyarıyı dikkate alalım ve bu oyunun bizi esir almasına izin vermeyelim __________________