DeLosu merak edenLer iceri .........
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- DeLosu merak edenLer iceri .........
-
01-10-2019, 00:48:11Oncelikle SirLegend ( Fahri ) Arkadasim'in ve sizlerin bayramini en icten dileklerle kutlarim. Ve paylasima basliyorum. Kusura bakmasin kendisinden habersiz koydum. Bu arada char benim degildir ve bu resimler eski resimlerdir. Bu resimde Delos'u aldiginizda , vergi yapmak veya vergilerin parasini almak icin kullanacaginiz NPC olan Captain Hugor'u goruyorsunuz.Ve Captain Hugor'a tikladiginizda direk karsiniza gelen menu bu oluyor. Change Tax rate ; Vergiyi ayarlamak icin. Collect Tax ; Vergiden kazandigin parayi almak icin. Castle Maintance ise ; krallikta oldugu gibi burda da sanirim calismiyor.Bugda olabilir. Burada Change Tax Rate bolumune basildiginda karsiniza gelen menuyu goruyorsunuz.Maradon , Delos ve Delos'a giris parasinin vergilerini kontrol ediyorsunuz. Arenada vs yaparken veya merchant kurarken karsiniza gelen sey iste bu tax ratedir.Maradonun vergi oranini ayarlarken " maradon area " bolumune tiklayip boyle %20 , %10 olarak ayar verebiliyorsunuz. Burda Collect Tax secenegine basildiginda onunuze gelen secenegi goruyorsunuz.Maximum 21 gb icerisinde bulundurabiliyor.Ve Collect'e bastiginizda o parayi alabiliyorsunuz. ALİNTİDİR __________________