Arkadaşlar jadede 65 lewel Savaşcı bedensel car, başka id le birlikte pazar carı olarak satılıktır. Hile kufur sssi bulunmaktadır zaten 1 aylık bir cardır. Atı 11 lewel Skılleri biraz kotu ofke m3 hava ve kılıc cevirme master yaklaşık olarak en az 80m lik item bulunmaktadır carda İtemler: +6 E.T 1500 hp +3 ful taşlı +7 Muho +9 Abanoz Kupe 3 delikli 19 hp uretimli 1500 hp bilezik 20 hp uretimli +9 Demir Kask +9 Aslan ağzı kalkan 2000 hp 56 lewel ayakkabı ok korunmalı 1500 hp kolye 4 kat bileti 2 tane binek _____________________ Bir tanede başka id vereceğim pazar carı olarak kullanabılırsınız. 33 lewel savascısı var icinde .. Not: boş carlar 20 TL den satılıyor ben bedava veriyorum. Arkadaşlar ciddi alıcılar pm atsın yada 0543 825 40 75 bana ulaşsın. www.facebook.com/mehmettakinci ' den de bana ulaşabilirsiniz Once msn sıfre ver sonra para yolliyayım gibi şeylerle bana gelmeyin. Benim acımdan sorun cıkmaz. Havale ile parayı yollarsınız ben de size şifreleri fılan verırım. Zaten oyunu oynamıyorum artık ___________________________________ Tum bu saydıklarım Sadece 50 TL dir. __________________