Beyer Okuyun ve Dahada Forumu Meşgul Etmeyin!!!
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Beyer Okuyun ve Dahada Forumu Meşgul Etmeyin!!!
-
01-10-2019, 00:42:31Her Soruya Tek konuda Cevap Verin... ! 1. Soru TTnetten Mi ! Hayır TTnet'Ten deil Proxy iLe 20 30 kere Denedim bağlanılmıyor sadece proxy ile siteye login olmayı yapabildim. 2. Soru Ko ip Leri 207.38.30.123 loginko.knightonlineworld.com login.knightonlineworld.com kologin.knightonlineworld.com Bunlar LegaL ipLerdir. Her ip'nin kullanıcı uLke ayrıdır. 12 tane ayrı ip daha var ama biz bilmiyoruz. ki bilenler elbet vardır. 3. Soru Girersem nolur. Eğer girerseniz iLLegaL oLur. Neden Suan Oyunda Ciddi bi saLDırı var. ve saLDırı oLduqundan doLayı DB karışık. Her daKKa boss cıKabilir Wb. sorunlar cıkabilir bu bize sorun olarak gelmez ama K2 ye buyuk sorun. 4. Soru Start Ne zaman geLicek. Admin'ler sTart'ın var oLduqunu sOluyolar ama Start Yok yani ciddi bi saldırı ile karşı karşıyalar. eski editorleri olmadıqı icin de Saldırıya Kesin Yanıt Veremiolar Yani Bu Yarın sabahı buLabilir.. 5.Soru Hf ile oyuna Girme. Hf ile falan oyuna Giremessin. Hf ile exeden calıstırıosun launcere gerek y0k ama şifre pw bolumunu atlıyormu bu hf ? Hee atlıyorsa eğer knightonline.exe den oyuna girmeyi anlatıyım herkez expsine itemine np sine baksın 6.Soru Diyarbakır muhaßßeti. Saldırın Yapan Tabikide Diyarbakırda deiL. Ben saLDırı yapıcam Ve ip mi gizlemicem veya Yonlendirmicem Veya değiştirmicem Diyarbakıra yakın illerden birinde saldırı yapan kişi veya kişiler. bo$ bo$ konu acmayın . He şimdi illaki a$alamak veya ego'sunu tatmin etmek icin konuşcak olanlar Cıkıcak Kaynak Dicek. Twitter. k2forum. BilirkişiLer. Forumlarda topladıqım biLqiler. iyi akşamlar İonia Dan alıntıdır __________________