Alin sİze tUm aCiklamalar !!! Ko nun hacklendİĞİ İle İlgİlİ bİlgİler burda !!!
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Alin sİze tUm aCiklamalar !!! Ko nun hacklendİĞİ İle İlgİlİ bİlgİler burda !!!
-
01-10-2019, 00:41:21Arkadaşlar sabah kalktım twitteri actım baktım bir kac acıklama yapmışlar sanıyorum aramızda saat farkı olduğu icin onlar bize gore gece calışmışlar ve an an acıklama yapmışlar hicbirşekilde ağ ve launcher ayarlarıyla oynamayınız diye acıklama yapmışlar şu anda yeni eklentiler ustunde calışmalar yaptıklarınıda yazmışlar ama bakım var gibi bir yazı gormedim launcherini falan bozanlar icin link vermişler ve ozelliklede server ayarlarıyla oynanmamasını istemişler Kaynak:Twitter Ceviri: (google translate) Not: Hicbir şekilde hacklenme veya oyunun kapanması soz konusu değildir bu teknik bir sorundur Ben hem resmi siteden hem resmi forumdan( ing ve tr ) hemde twitterden takip ediyorum birşey olursa bu konu altında bilgilendirme yaparım --------------------------------------------------------------------------------------------------- Eger dogru ise turks50 grubunun DOS-attack terimini bilmeyen arkadaşlar icin acıklamak istedim : DOS(Disk Operating System)(Disk İşletim Sistemi): Bilgisayarlar icin ufak ve basit bir işletim sistemi turu olup , ana gorevi disket ve sabit disk gibi saklama ortamlarının yonetimidir. Bilgisayarın diger işlevleri ; grafik,ses,yazdırma,ağda gezinme,bellek yonetimi,coklu kullanıcı ve coklu işlem ozellikleri , DOS tarafından ustlenilebilir.Bu ozellik ve gorevler ceşitli kullanım yazılımlarının yardımı ile olur. Ornek olarak MS-DOS(Microsoft) verilebilir D.N:Vikipediden alıntıdır ----------------------------------------------------------------------------------------- En Yeni acıklamalar uste eklenecektir.. -Lutfen şimdi giriş yapmaya calışın. Eğer kimse giris ile sorunları varsa 5:50 ye kadar lutfen bize en kısa zamanda bildirin ve ya bildireceğiz. - Hala uzerinde, ancak henuz guncelleştirmeler calışıyor. Sabrınız icin herkese teşekkurler. -Biz bu sorunu cozmek icin devam ediyoruz.. -Bu noktada, server.ini dosyasına değişiklik yapmayın lutfen. Bu bir şey sizin icin şimdi iş olabilir, ancak sizin yeteneklerize de zararı olabilir -Herkes secilen Server da "Hata alıyorum," biz bu sabitleme ve beklemek icin de 15 dakika altında cozulmuş olmasını temenni ediyoruz.. Size bildireceğiz! Kaynak: K2 Twitter sayfası.. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Linus Today, 03:35 AM Post #1 Hyde Group: K2 Network Posts: 2 Joined: 3-April 09 Member No.: 71,923 Ares’ teki hacklenmis klanlarla ilgili en uzucu olayi duydum. Hatta bu klanlarin en son oyunda goruldukleri zamanki konusma kayitlari bile bende var. Ne gordugumu biliyormusunuz? Bir hacker Ares’in en iyi klanlari Ingilizce konustugu icin huysuzluk yapiyor ve Ares’te Ingilizce konusan klanlarin bir numara olmamasi gerektigini soyleyerek bu klanlarin top 10 ‘a girmesini onlemeyi kendine gorev ediniyor. Soz konusu hacker bu forumlari okur mu bilmiyorum ama onun icin hazirladigim bir mektubu birisinin ona iletmesini istiyorum. Bu, ayrica Turkce forumlarda da yayinlanacaktir. QUOTE Sevgili Hacker , Bu dunyada ilerleyebilmek icin birilerinin basari gostermesi . gerekiyor. Kendisini yukseltmek icin digerlerinin emegini cignemesi degil. Eger sinirin nedeni, kendi klaninin Ares’te 1 numara olmamasi ise, sana tavsiyem su andaki top klanlardan daha iyisini yaparak bu seviyeye gelmen. Senin kendi kabiliyetsizliginle ugrasma ve basarili olmaya calisma yontemin bencil , sonuk ve de sacma sapan. Tipki kendin gibi. Ben Knight Online’i yoneten firma icin calisiyorum. Ve senin gibi benim de gorevlerim var. Eger Ares’te dagilan baska bir klan daha olursa, bu klanlarin hacklenmeden onceki NP’ lerinden daha fazlasina sahip olmalarini saglayacagim. Ve onlara senin zavalli klaninla aranizdaki farki artirabilmeleri icin butun NP artirma scrollarini verecegim. Cabalarin, zarar vermeye calistigin klanlara iyilik yapmaktan baska hicbir ise yaramayacak. Ne kadar zavalli ve de komik, sence de oyle degil mi? Sen kotusun! Ve senin hangi klanda oldugunu buldugum anda o klani dagitacagim. Klandaki butun karakterleri level 1’e ,experienceleri negatife indirip butun esyalarinizi silecek ve kasanizi kitlenmis . acemi esyalariyla dolduracagim. Knight Online benim! Sen de benim dunyamin icindesin. Ares serveri bana 50 adim kadar uzakta ve sen oradaki ve datalardaki kucucuk bir lekesin .Senin yapmaya calisitiklarin ve yetkin olan seyler gucsuz ve kizgin bir adamin zavallica cikan seslerinden baska hicbir sey degil. Eger istersem oraya gelir senin olan herseyi kapatirim. Ben senden daha gucluyum, seni mahfederim. Eger yapamayacgimi dusunuyorsan, bazi yontemlerin veya gizli becerilerin oldugunu saniyorsan yaniliyorsun. Sunu bil ki GM’in gucunun 1 grami bile sende yok ve ben GM’den bile daha cok yetkiliyim. Sen kaybedeceksin ve cok kotu bozguna ugrayacaksin. Sartlar bunlar. Eger sacma sapan gorevini devam ettirmek istiyorsan simdi basina neler gelecegini biliyorsun. Linus Sevgili linus bu ne şimdi sen bunlarlamı uğraşıosun okadar buyuk hatalar var iken yok ilk 10 a yabancı dil konuşan clanlar naıl giremezmiş yabancılara yaptığınızı duşunuşuğumuz yardımları bu şekilde bence doğrulamış oldunuz adam iki sacma şey soylemiş ve adamı ciddiye almışssın yok bensenden daha buyuğum şeklinde konuşlman ve sadece konuşman senin acizliğini gosterir sadece madem okadar buyuksun bu foruma neden gelipte burada bu yazıyı yazıyorsun adama latter den atamıomusun yazık cok yazık bu polemiksi yazıları turkiyede orta okul seviyesindeki cocuklar yapıyor adasdasdasdnads diorum başkada bişe demiyorum Hakerin cevabı Hyde Group: Members Posts: 1 Joined: Today, 02:04 AM Member No.: 144,485 Merhaba Linus .. Ben hacker mektubu yazdığın kişi ... Badcompany , Phorepsy , Vindictive , ruthless ve bunun gibi bircok clanı değersiz kılan , Oyunda su anda kadar 37 Yabancıya oyunu bıraktıran kişiyim Konuşmak istersen msn adresini ozel msj olarak at Not son tehdidin bana guc verdi artık daha hızlı calışacağım , senin dediğin gibi ben snein veri tabanındaki lekeyim ama beni cıakrtmak icin cok uğraşacaksın vede cok kişi oyunu bırakacak Ares duşecek , duzen değşecek k2 zarar edicek ve siz bunun onune gecemiyeceksiniz ... buna başladınız bile Rollback atarken masın insanlarıda banlyıorsunuz 1 kişiyi kurtarıcaz derken dun 4 eski palyerınızı banlayıp oyunu bıraktırdınız bu boyle surup gidicek elbet bir gun durucam ama o zaman kadar Ares Biticek .... Rollback atamadıklarınızda dahil , Ben sana yapışmış bir lekeyim ve cıkmayacağım direneceğim ben sizin zayıf yanlarınızı kullanıyorum senin zayıflığını , senin paranı gucunu senin bilgilerini veri tabanının yedeklerini sana karşı kullanıyorum Seni Seviyorum Linus , benimle rekabet et , beni izle beni temizlemeye calıs , Ama bunu yapıcaksın ama yaparkende ares in duşuşunu izleyeceksin , Onlarca oyuncunun sana yolladıkları yardım pmleri arasında boğlurken caresizliğini gouceksin Bu daha başlangıc .. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu tur konular cığrından cıkmış,fazla yorum alan konular kalıcak 1-2 tane. Yeni acılanlar buraya yonlendirilicek,kirlilik olmaması acısından benzer konuları forumdan kaldıradabiliriz.. Alıntı: Gercek Mesajı Gonderen PhantomStorm TTnet'te sorun yok bende smile var genede start yok. Alıntı: Gercek Mesajı Gonderen exclusive_man Oyunda start gelip gidiyor.Ancak bunun Knight Online ile alakası yok.Yani kısacası sanmayınki cz atack kalkcak diye veya skill buglarını duzelticekler diye rese alınıyor serverler vs.vs.Turk Hackerler saldırı yapıyor ve start gidiyor.Arada tabi diğer ip lerle girebiliyorsunuz sanırım o iplere saldırı yapmadıkları icin o ip lerde start geliyor. Peki bu hackerler kim ? turks50 diye geciyor twitterde ve adamların dedikleri gercekten oluyor.İşte dedikleri şu an oyundaki illegal olan item , para , np leri sildim oyun 1 saatliğine acık... 8 minutes ago from web k2 guvenlik programı getir yoksa tum hesapların banını acar , tum playerlara +10 item veririm !!!!! bu son uyarıdır.... 17 minutes ago from web k2 guvenlik programını getir yoksa tum server ve databaselerini yok ederim. 0 lanırsınız.... 37 minutes ago from web Tell me K2Network . You have the destroy servers all and databases ? anti-hack active !! 40 minutes ago from web k2 kararın nedir hala guvenlik programı getirmemekte ısrar ediyorsan bende DOS attackta ısrar ediyorum... about 1 hour ago from web Isteyen inansın isteyen inanmasın serverleri biz kapatıyoruz. kimseyi zorla inandıracak değiliz. gece 23.00 da serverleri verecem.... about 2 hours ago from web serverlar akşam 23.00 a kadar verilmeyecektir. Oyunculara duyrulur... about 2 hours ago from web Saldırı hala devam edip oyundakiler dc olup start gelmemektedir inanmayanlara duyrulur. about 2 hours ago from web DOS saldırılaımız yeniden başlayıp 3 program modul birleştirilmiştir gittikce daha guclu saldırılar olacak anti-hack active k2 !!! about 2 hours ago from web @KnightOnline K2 auto ban active or DOS attack continue ? (hf including) about 12 hours ago from web Yanlız k2 oyunda koxper olduğunu gorursem dos saldırıları derhal devam eder ona gore... about 13 hours ago from web k2 inn otobanı devreye girdi bizde dos atagı durdurduk conguratilions k2 !!! hf liler banlanıyor... about 14 hours ago from web benden gunah gitti ####Notice :knightonline database is mainland under attack xD #### 3 minutes ago from web @HilalAdam madem koxpu sen cıkardın bu oyunuda ben duzeltiyorum. 9 minutes ago from web K2 guvenlik programı getirmezse ben getirrim ftp ye 1 patch atarım olur 14 minutes ago from web Ve twitterden Knight Online'yi takip ederseniz gormuşsunuzdur ''Stop Ms dos atack '' gibisinden bir yazı... Fark ettiyseniz kok'da serverler online gozukuyor login serverde ole ancak bizde start gelmiyor buda bir kanıtı aslında... Kanıtmı istiyorsunuz girin knightin kendi forumuna linusun yazdıklarını iyi okuyun Orda Linus'un yazdıklarını okuyun ... --------------------------------------------------------------------------------------------------- Oncelikle herkese iyi forumlar.. Bu Linus Cosinus vb adamlar gecen yılda cıktı Twitter'e post attı.Bu yılda aynen karşılıklı post atıyorlar ama icraat yapamıyorlar.Turks50 bu şahıs tamami ile hikaye olan bir şahıs oyuna kesinlikle etkisi yok Twitter defalarca post atıyor ve orada gorevliler de sacma sapan postları haklı olarak siliyor. Peki Oyun Neden Kapalı ? Oyun dunden bugune kapalıdır, Oyunun kapalı olma alanı sadece biz Turkler icin gecerlidir.Oyun bize kapalı iken yabancılar giriyor.Normalde bugun ve sanırım Cuma gunu bakım olması lazım aksi taktirde bakım uzarsa oyunu 1.00'de verirler kısa surerse 12.00 veya 12.30 her hafta bu durumla karsılasıyoruz yani. Oyun Neden Turkl İP Sunucularına Kapanıyor ? En onemli konuya geldik - Oyun bizlere kapalı cunku charların buglu olması ve lag derken Ağ Bağlanma sorunu cıktı. Ornek : Mesela Cin'den giren insanlar olur oyuna veya Avrupanın her hangi bir yerinden genelde biz hep onlarla beraber Online olabiliyorduk Aynı Ağ uzerinden şuan durum farklı Ağ uzerinden online olamıyoruz K2 oyunun Launcherini kapattı suan oyun erişime kapalı ve Bu Ağ sorununu genel olarak duzenliyorlar.Yani kimse kara kara duşunmesin paralarımız boşa gitti oyun bir daha acılmaz vs vs sacmalık sadece bu duşunce ! Emin olun ki uğraşıyorlardır. Zaten her oyunu kapattıklarında resmi siteden acıklama yapıyorlar ; Bknz : Hf cz attack kalkacak dediler ve denemesini yaparken Resmi Siteden bildirdiler. Bu Arada ! 16 Milyon insan oynuyor bu oyunu Gulseren Baran sanırım onun Online Game's adlı programda acıklamasını dinledim zaten 3 gun sonra CNN-Turk'de yer almıştı kendisi 5 Milyon kişinin Turk 2 milyon kişinin oyuna para verdiğini acıklamıştı. Turks50 veya diğer dangalaklar Oyuna milyarlarca para yatırmış İnsanların emeklerini sizce yiyebilir mi ? Bence imkansız.Oyuna sadece Turkler değil yabancı adamlar da para yatırıyor boyle bir durum soz konusu olsa Onlar zaten oynamaz oyunu ! Hepsi kendi duşuncelerim bunlardan başka gorduğum yazılara cevap yazmam 11-12 yaşındaki Veletler Knight ONLİNE hackleyemez ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hic gercekci değil neden mi şoyle acıklıyım. Birincisi k2ye sızıp onu gocertebilecek bi topluluksa boyle bir isim secmezlerdi . İkincisi diyarbakırın plaka kodu 21 niye nevşehirin plaka kodu olan 50 kullanılıyor? Ucuncusu boyle buyuk bir gruplarsa EA games'in logosunu neden kullanıyorlar? Dorduncusu berbat bi ingilizceleri var Sabahtan beri yeter ya adamları ovenler var bilmem napanlar var. Yok clienti hackliyeceklerini soylemişler falan nerden ulaştınız da aldınız lan bu bilgileri mit alımlarını frmtrden yapsın bari o kadar mulakat falan yapmasına hic gerek yok anlaşılan ! --------------------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar turks50nin DDOS saldırısı yaptığı doğrudur.Ben bi ara arkadaşlarımın sitesine yapardım bunu veya direk bilgisayarına ip adresine yapardım sırf gulmek icin... Mesela arkadasım bi dosya inidiricek ip Başlat - cmd - gelen pencereye ping (ip adresi ) -l 9000000 -t yazardım saniyede 9000000byte gondererek ağını meşgul ederdi bu en basit ornek ama şuan bunun icin programlar var hatta oyleki lisans almanız gerekiyor... Nelere sebeb olur:::: Server yoğunluğuna sebebiyet verir bu işi 100 kişi aynı anda yaparsa server cokebilir bile ... Onlem alınamazmı :::: Buna karşı onlem yokmudur peki tabiki vardır firewall.... KO neden bişey yapamıyor? Yapamıyor cunku hic bi boktan anlamıyorlar. ALLAH'ımın noobları.. Ping atamadığınız site yokmudur vardır orneğin google ama onuda buluyorlar acık portlarından yolluyarak acık port bulmak bu kadar kolay değil firewall de cok iyi olması lazım bu saldırıları engellemek icin . Teknoloji okadar geliştiki firewall lar 10000 kb ustu gelen pingleri anında engelliyor. Fakat bununda acığı var ip değiştirmek... Hide ip platinium vs prolarla Benden bu kadar turks50 koxp kalkana kadar durmayacak... Benden bu kadar alıntı değildir... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Evet arkadaşlar,bu sorun dolayısıyla baya bi siteyi kurcaladım,bunlardan biride ko'nun resmi forumuydu.Fakat forumda Linus a yazılanlar ve Linus'ın bazı şeyler bildiği dikkatimi cekti.İlginc olan şuki konunun Diyarbakir la ne alakasının olduğu ht t p://f orum.knightonlineworld.com/forum_en//index.php?showtopic=244361&st=40 Buyrun yazının orjinali : If anyone would like to help instead of railing on us, you can give us any info you might know about this guy from Diyarbakir who's DDOSing us. Turkcesi : Eğer kimse yerine korkuluk bize yardım etmek istiyorsanız, size Diyarbakır'dan Bu adam hakkında bize DDOSing bilmek belki bir bilgi verebilir. Bu DDOSing denilen şey bildiğim kadarıyla bir ceşit saldırıdır.Bilmeyenler de Google dan aratıp oğrenebilirler... ht t p://w iki.answers.com/Q/What_is_ddosing Burdan şunu anladım;Diyarbakır'dan birileri bu yontemle siteye saldırı yapmış.Butun kaynaklar sağlamdır... 500 msj sayısından dolayı linkleri tam yazamıyorum birileri duzeltirlerse sevinirim...ii geceler herkese -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar ne kadar dogrudur bilemem araştırma sonucu edindiğim bilgilere gore: Bu gurup bundan bi kac yıl once bi iddaa sonucu adanada microsftu falan engelliyip cokertiyorlar yetkililer bundan vazgecmelerini ve bu kadar bilgili oldukları icin kendileri icin calışmalarını oneriyor dediklerine gore bu gurubun bi kacı adanaa microsoftta calışmaktaymış.. Ne kadar dogrudur bilmiyorum ama bi saattir araştırdım bole bi bilgiye ulaştım.. lPumpİtLoveThis.... __________________