<<< IKatLiam'dan AmeDLe'ye cevap.
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- <<< IKatLiam'dan AmeDLe'ye cevap.
-
01-10-2019, 00:40:35Bu silbastan amelesiyle (oto priest) takilan elemanlara sesleniyorum burdan ; hem koxperlere ana avrat gecersiniz, hem de oto priestle takilip adamiz diye gezersiniz. YakanGuneS333 ezigi adamin claninda ztn, kicindan ayrilmiyor. Onun ne halt oldugunu biliyoruz! Ne kadar koxp kullanan, koxperlerle takilan varsa onlarin taa adamligini ... AmeDLe ile vs yaptik scleri yaninda degildi belli ki damage vuramiyodu kestim, gitti magesini oto priestini topladi geldi, wolf scroll, scroll of lion, agaclardan cikan atak ve defans sclerini basip geldi bu defa o beni kesti, bende gidip kasamdan dex 15 scmi alip geldim vs'ye devam etmek icin ama, AmeDLe adli arkadasimizla IISiLBastanII adli ***** oto priest ikisi beraber daldilar, belki 10 dakka bekledim vs gelsin AmeDLe diye ama hep 2'si beraber daldi. Herkes bi tarafa da AmeDLe'ye yakistiramadim oto priestle takilmayi, ama herkez kendine yakisani yapar. Biz de biliyoruz oto priest'in ptsine girip akmayi ama kufur yemek istemiyoruz. __________________