HoneyGum has been banned!!! [again]
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- HoneyGum has been banned!!! [again]
-
01-10-2019, 00:40:31Slm arkadaşlar... K2 network e artık daha fazla para yedirmeyecegim icin [inş] bi Turk vatandaşı olarak cok mutluyum..Başlıktan da anlaşıldıgı gibi bu 2.Gm bann'ım. İlk bann sebebim k0xp tu aynı ikincisi gibi fakat o zmanlar oyundan bi tat alıyomusum demek ki bannlanır bannlanmaz ticket cakmistim k2 ye ve aynı gun icinde ticketten yaklasik 2 saat sonra charim acıldı her neyse.. Simdi bi daha bann yedim [inş Gm atmistir 999 dur] bi girisimim olmadi ticket cart curt icin. Burdan tanıyan tanımayan herkese slm saygı etc. Son olarak bi bakış acısıyla yaklaşmak isterim sevgili oyunumuz Ko ya: nedenini pokelerin oyuna doluşmasına bağlamakla beraber şu oyunda ettiginiz kufurleri bi duşunun birbirinize, yok o beni pt ye almis yok almamis yok ks atmis ya bırakın bu işleri ya biz sizin yaşındayken top peşinde koştururduk en azından Nyse en son olarak psychorcp mynameasas mehmeto-cetmet pokemanyak SfqGammer-CleanerImproved Bu cocuklar kotu cocuklardır dikkat edin..Kal sağlıcakla Ronark.. __________________