arkdaşlar nefertiti'de 70 level savaşcı ve aynı hesapta mehmetcik serverında 37 level zihinsel veriyorum 2 sininde skill kaybı yok ! Not: Hesap tum serverlara giriyor eski hesaplardan. NEFERTİTİ İTEMLER: +6 celik full 4 taş 2k hp 10 kılıc 6 ok gerisi dandik. +7 taşlı peri 2 efsun +9 şahin duz +9 abanoz(3 delik), +9 gumuş ( 3 delik ) 1.5k hp ayakkabı, 1.5k hp kolye, 1.5k hp blzk ve 15 kılıc bıcak sav set +20m para. At zırhlı 12 level Ve bu car nefertiti de isim yapmış bir car, kime sorsanız tanır sağlam arkadaşlarım var veririm konuşursunuz devir aldım diye aralarına alırlar. 2000/6000 kazması var para kolay kasılıyor. Arkadaşlar bu arada depomda tecribe yuzuğu ( 1 saat ), hırsız eldiveni ( 3 saat ), birkac tane kutsama, 53 tane cesaret pelerini, 10 kotu ruh kovma, 15 kat bileti, liderim kitabı ( 3 saat ) ve ejderha parşomeni bulunmaktadır. Ek olarak 50 civarı yeşil pot var. Skilleri o kadar iyi değil = Uc yonlu kesme: grand Hava kılıcı: m2 Kılıc cevirme: m4 Ofke: m2 Hamle: 1 Arkadaşlar bu hesabı telefon alıcam o yuzden satıyorum. Fiyat cok yuksek değil mesaj atın konuşalım. Skype, Facebook= Berdin ege turgut __________________