KNİGHT ONLİNE' IM CANIM BENİM Boss cıkar hemen party kurarım, Disband verip malzemeyi kaparım, Tezgah acar babamı bile satarım, ...... ......'ım canım benim. Colony Zone senin,Eslant benim gezerim, Nerde ork gorsem hemen town cekerim, Cıbırı 200 metreden secerim, ...... ......'ım canım benim. İnvise olur ork town'a girerim, İclerinden en cıbırını secerim, Varsın vursun, kulelere guler gecerim, ...... ......'ım canım benim. ---------------------------------- ---------------------------------- Millet pelerin takmış, ben anca bakarım, Nerde pelerinli gorsem hemen PM atarım, Gerekirse Moradon'da bile yatarım, ...... ......'ım canım benim. Gece gunduz durmaz ...... ...... kasarım, Yemez icmez parayı ...... ......'a basarım, Bu gidişle 1 ay sonra feleğimi şaşarım, ...... ......'ım canım benim. Buff, Swift, wolf,Ac isterim, Kimse tınlamaz, incinir hislerim, Bir Buff'ım olsa ben neler keserim, ...... ......'ım canım benim. "Party pls" derim hemen level sorarlar, Yuzumuze tokat gibi "no" lafını koyarlar, Colony Zone'da partisiz direk oyarlar, ...... ......'ım canım benim. Ruyamda her gece savaştayım, Ben bu işte neden hep zordayım, Belki 1 ay sonra ork towndayım, ...... ......'ım canım benim. Kira geldi birikti faturalar, Benim aklımda hala Haungalar, Sat anasını boşver gitsin sorunlar, ...... ......'ım canım benim. Oyunda herkes hile yapar, Benim gibiler sadece mol mol bakar, ...... ......'ım canım benim Yandı itemler, ciğerim yandı, Gozumden akan yaş değil kandı, İtem deyip gecme, onlar birer candı, ...... ......'ım canım benim
biliorm tkrr tkrr verildi ama bu aralar konular cok Bole Adamı Mutsuz edior r3p de istemiorm okuyun gulun yeter.. MxKaRaCa quZéL Bir ŞiiR gulmeniz İcin SadeCé..
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- quZéL Bir ŞiiR gulmeniz İcin SadeCé..