IISySteMbOz4NII Karakterinin sahibi olarak oyunu bırakıyorum !!! Herkese Başarılar
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IISySteMbOz4NII Karakterinin sahibi olarak oyunu bırakıyorum !!! Herkese Başarılar
-
01-10-2019, 00:38:11Artık Oyunu Bırakmanın zamanı geldığini duşunerek sizlere veda etmek istedim.. Oyunda Human ve Orc Irkında olsun benden buyuk abılerım ve kucuk olan bır cok kardeslerım oldu hepsine Teşekkur Ediyorum .. Base de Cz de Onlar Pk atmak Guzeldı . Base Ekıblerının Arasındakı Tatlı Sert atışmalara her zaman Gulup Gecmısımdır .. Sadece oyunda tanıstıgım ve kendısıne her zaman guvenecegım kişilerden bırı olan ConTtheRaKuLa ve IIHaRMaNDaLlII nın sahıbı olan kadır kankama ayrı bı tesekkur etmek ısterım .. SW de Ilk olarak TheSpeciaL clanında oynamaya basladım ordakı ekıbe ayrıca tesekkur ederım hepsı harıkaydı.. human bastım orda 1-2 clan da daha bulundum humanken oyundan pek zevk aldığım soylenemezdı . ne varsa orc tarafında herkes bırbırını savundugu ıcın herkesı takdır ederdım. Ally si olan EOJ Clanını yonetmemde Bana guvendıgı Icın aalbayrakII sahıbı olan avnı hocama tesekkurler ederım .Clanı kotu yonetmedıgımı duşunuyorum eğer bı hata olduysa affetsınler . Demem o kı EOJ ve NSF clan uyelerıne sonsuz tesekkurler Haklarını Helal Etsınler Hepsi Mukemmel ınsanlardır ... Hatamız Olduysa Affola ... Herkese Hayatlarında Başarılar Dilerım... Sizlere 1 tavsıyede bulunmak ıstıyorum Oyunu hayatınızda yaptığınız etkınlıklerde en arka sıralarda tutmanınız onerırım .bağımlılık yaparak 1 . sıranızda bu oyunu tutmayın.. Kımseyıde bır oyun ıcın kırmayın birbirinize dusman kesilmeyın __________________