F4ce73 : Butun Ephesus Serverine duyuru
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- F4ce73 : Butun Ephesus Serverine duyuru
-
01-10-2019, 00:31:55Oncelikle Knıght online Ephesus aleminde kim var kim yok herkeze teşekkurlerimi sunuyorum boyle bir oyunda gerek tartışarak gerek gulerek gerek eylenerek zaman gecirdiğimiz butun playerlere şunu soylemeliyimki Bazı ailevi sebeblerden dolayı oyunu bırakma kararı aldım Bu benim kendi şahsi bir fikrim ... Bu gune kadar geldim Once beramus Sonra ephesus 12 yıllık bir gecmiş var Oncelikle kime ne kusurum ne hatam olmussa sinir anı ile birbirimizi kıracak kelimeler etmissek benden taraf hakkımı helal hoş eder onlardanda helal etmelerini istiyorum aynı zamanda dediğim gibi herhangi bir hatam olmussa aflarını diler ozurlerimi sunarım.... Oyun icinde olan butun camia ya duyurma fırsatım olmadığını duşunuyorum ama yinede elimden geldiğince ts lere girip konuşuyorum ve durumu izah ediyorum herkezden kendilerine iyi bakmalarını ve oyunu sadece dostluk ve oyun olduğu icin oynamalarını istiyorum Gerek andreamda En başta benim ailem olan (''EagleslonelyFly'' ) olmak uzere bunun yanında icerisinde değerli arkadaşlarımın bulunduğu ( Ebabil ) (Guiding ) ( Exit ) Gerek Basede ( UPS ) ( MasterKings ) ( Flawles ) (Eceboots) Gerek cz de ( ANLİNE ) ( Atum ) ( KILLME )(İMANPOWER ) ailelerine cok saygılarımı iletiyorum ve teşekkurlerimi bildiriyorum Bana kızan arkadaşlar olacağını duşunmuyorum cunku az cok herkez biliyor sebebini umarım birgun tekrar oyunda buluşmak ve tatlı gunler gecirmek dileğiyle Hoşcakalın Rabbim'e emanet olun arkadaşlar ... '' F4ce73 '' ( lFace73l ) ( TheParadise ) __________________