ISkeeI (INightWish) Vs AzeliaBlankz (MakatSuki) [29.01.2015] Ergenenin Goz Yaşları :)
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ISkeeI (INightWish) Vs AzeliaBlankz (MakatSuki) [29.01.2015] Ergenenin Goz Yaşları :)
-
01-10-2019, 00:30:19Şimdi video'ya Gecmeden Once bir İki Acıklamaya İhtiyac duydum Bu Azelia İsmindeki Ergen kardesım Shell Set İle Agzının Ustune Vurunca Gitmiş İtem toplamış Vs İstemiştir Kırmadık Vs atalım dedik pmden 5 alan Kazansın Şeklindeki sorusuna 5 Nedir ben bi 20 Planlıyorum Diye Cevap Verilmiştir Arkaşta İtiraz Etmeyip Vs'leri Atmaya Baslamıstır 14 e 1 ken durum Problem yok Vs'ler devam Etmiş ama 14 e 6 olunca Arkadaş Kıvırmış Ve Vs'leri Yarıda Bırakıp Kız Cocuğu Gibi Kacmıştır Sonrası malum Forumda Skee'yi kestim Falan Filanlar Şuanki Videonun Kuralı İse 5 kez kesen 1-0 one gecicek 2ci 5 ws'lik kısım baslıcaktır Ve o Şekilde Olmuştur Kurallar İcerisinde Birde Dısardan Video Cekme Muhabbeti Cıkmıştır Bizde Cektik cucuk velet azelıa Şimdide kıvırıp diyorki Hepsını Videoya Cekicektin oldu herkez senın gıbı işsiz gelsin Basımda 3 saat Video ceksın Telefonun sarjına Yazık Normalde Video Altına Dıştan Cekim Videoyuda Atıcaktım Fakat Azelia Ve Muritleri'nin Bir İddası Var Oynayan Haluk Değildi Diye Madem Okadar Benim Oynamadığıma Emin Arkadaşlar Dual +3 Rof'una Vs Teklif Ediyorum Telefondan 3g ile Ararım ekranı PC'yi Masa Ustu Programlarıda gosteririm Abartır Pc'nin Sağını Solunu Altını Ustunude Gosterir Dısardan Video Alır Şekilde Vs Atarım Yeter'ki roflardan Haber Versin Arkadaş Herturlu Tatmin Ederiz Son Birşeyde Arkadaşlar Special video Adı Altında Sacma Sapan Bir Video Yapmışlar Guya kestikleri Adam Benim Burdan duyuralım O Aralar Priest Oynamayı Oğrenmeye Calışıyordum Koskoca Video'da Beni Kestikleri 2 Tane Sahne Mevcut Onda'da AzeliaBlankz'a Gogusluk Cıkarıp Vs teklif Edilmiş Tabi Yemediği İcin Db Malice Atıp Oldurmuşlerdir Olay bundan İbaret Tekrar Edelim Okadar Eminsen Ben Olmadığıma Oynayanın Dual Rof'tan Haber Ver Her Turlu Tatmin Ederim Oynayanın Ben Olduğuma. İyi Seyirler... __________________