Ben konusmak ıstemıorum baska bır forumdan buldugum yazıyı sızınle paylasmak ıstedım bıldıgınız uzere lxlBugsBunnylxl bıraktım oyunu belkı sızde bırakabılırsınız dıye bu konuyu acmak ıstedım.. belkide herseyı anlatan bir yazı olmus Bir yılın değerini anlamak icin: Final sınavını gecememiş bir oğrenciye sor. Bir ayın değerini anlamak icin: Erken doğum yapmış bir anneye sor. Bir haftanın değerini anlamak icin: Haftalık bir gazetenin editorune sor. Bir saatin değerini anlamak icin: Buluşmak icin bekleyen aşıklara sor. Bir dakikanın değerini anlamak icin: Treni, otobus ya da ucağı kacıran birine sor. Bir saniyenin değerini anlamak icin: Bir kazadan sağ cıkan birine sor. Bir milisaniyenin değerini anlamak icin: Olimpiyatlarda gumuş madalya kazanmış birine sor. Vakit kimse icin beklemez. Sahip olduğun her dakikanın kıymetini bil. Onu bazı ozel kilşilerle paylaştığında değerini daha iyi bileceksin. Ve son olarak : En buyuk ve en guzel oyunun hayat olduğunu unutmayalım.Belki devam ederek asıl oyunda kaybediyoruzdur. SaygiLarimla lxlBugsBunnylxl __________________