Siz hala daggerlarınızı satmadınız mı ? O zaman biraz daha teşvik edelim Sadece oyunun gorevlerinden temin edilebilir itemler ile pk movie hazırlıyorum. Oradanda bir kac sahne mevcut. ''Karambollerden nasıl cıkıyorsun ? Senden kesin bi halt var report edeceğim.'' diyen arkadaşlar mouse hareketlerine dikkat etsin Surekli soranlar icin İtemlerim : +0 İron neck (Karakteri TL desteği olmadan dizdiğim icin Dex neck henuz alamadım.TL ile aldığım itemler yine oyun ici alıp sattığım butce ile alınıyor.) +3 Judi +3 Lego Dual Dex 16 11 Reb Shell Set 11 Reb Fire Rain Wfc Fp DD25 Videonun giriş bolumundeki flood o oyuncular dakikalarca duvar arkasında saklandıkları icindir onlar biliyorlar zaten polemik amaclı değil tepki amaclıdır. Videonun sonundaki arkadaş artık bize pm atmayı bırakır sanırım 7 dkc full 3 takı alınca iş bitmiyor ...
KEYİF ALMANIZ DİLEĞİ İLE İYİ SEYİRLER
''Eğer kaybedeceksen bile, bir şampiyon gibi kaybet.'' Muhammet Ali
▁▂▄▆★ ★ ★ ImMuhammetAli & NONSTOP Archers Diez Karus Archer Pk Movie 2 (02.12.2018 YENİ )★ ★ ★▆▄▂▁ ▁▂▄▆★ ★ ★►ImMuhammetAli ROSETTA ARDREAM 1ST PK&KİLL MOVİE 2018 (BASE İCERİR VİTAMİNİ SONUNDA)◄★ ★ ★▆▄▂▁ ▁▂▄▆★ ★ ★MrsRick Rosetta Ardream/Base Lr Mage & Asas Pk Movie 2018 ( ImMuhammetAli !!! )★ ★ ★▆▄▂▁ ▁▂▄▆★ ★ ★ lmMuhammetAli Diez Archer RLB + BDW PK MOVİE (GECERKEN UĞRADIM) ★ ★ ★▆▄▂▁ ▁▂▄▆★ ★ ★ lmMuhammetAli / Diez - Archer CZ PK Movie 2018 (Exp'e Mola) ★ ★ ★▆▄▂▁ ▁▂▄▆★ ★ ★ ArchersTEAM Pk Movie II (POWER SHOOT KORKTUNMU ?) ★ ★ ★▆▄▂▁ ▁▂▄▆★ ★ ★ ArchersTEAM CZ nin Karus Okcularına Ayar (Anger yok KORKTUN MU ???)★ ★ ★▆▄▂▁ ▁▂▄▆★ ★ ★ Rosetta ImMuhammetAli Ardream&Base Archer-Asas Pk Movie (YAMUK BOW VS 10 WB İCERİR)★ ★ ★▆▄▂▁
Alıntı:Gercek Mesajı Gonderen RedkillGuard
Eline koluna sağlık kardeşim
Eyw kardeşim __________________