Arkadaşlar Bundan 3 Hafta Oncesinde StaticSpiqes Nickli Arkadaş Benim Charımı Soydu Bunu Bende Oda Gayet İyi Biliyor Benden Boss Kescez Diye Charın Şifreyi İstemişti O gece Warrior( 83 Lv ) 'un Parası Priest( 74 Lv) 'in Gitti Priestin Dual Rom Dual Ce Ve DD 15 3 4 gb de para Wariorunda 6 Gb Para Gitti Aradan 1 Gun Gecti Ve Pazarında Priest dd 15 Ve 4 gb Aldım dedi . Sadece Bu konuyu Onun Benim İtemlerimle carını Dizdiği İcin Actım. Zoruma Giden Bu.. Boyle İnsanlara Guvenmeyin Bugun Beni Yarın Sizi Soyar .. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen 4AsskickerJr Oncelile Merahaba herkeze, Ben BOOOOOOOB(cuneyt) Bu kaan denılen arkada benım msn ımde vardı.bu adamdan başka kımseden Resim,Muzik,Dosya,vb.. Şeyler almazdım..bundan bı vs Ss i almıstım aldıgım gun charım 8Gb gitti.Peki ben Kaan'ın yaptıgını nasıl anladım..Charım dc ettım o gene etti,sonra arkadasımın charıylan gırdım oyuna kendı charıma pm attım yazı şeklınden onun oldugunu anladım ama bişi demedim..format fılan attım gecti oylece.1 yada 2 ay sonra 80Lv asas aldım bu bana Yuxexes li bı arkadasın wh kullandıgını soluyerek Ss attı..Sonucta arkadasım ya kırmadım aldım..80 charımdakı 10gb ve Clanınmla kastıgım(BloodBrotherS clanındaydım) BF taşlarını (20gblik) onları caldı.En sonda sildim Msn den Kurtuldum ben ve suan İnoiada charım var uzerinde 21gb lik item var ve kıtlı degıl server acılalı kac gun oldu charım soyulmadı (bronze oldugu halde) burda okudum bazı arkadaslar kaan yapmaz ole seyler demiş. o kaan'a sorun bakalım YANLIZKURT'un clanındakı adamları nasıl hackledıgını bana anlatırdı.Neyse benım daha oyle ınsanla işim olmaz.Sizede tek dıyecegım dikkat ediniz..
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Prepare2Warior
StaticSpiqeS Nasıl Bir İnsan ?

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Prepare2Warior
O.Cocuğu__. Yar... Hastası. G.t Veren. İb.e'nin ewLadı. daha cok sayardımda neyse gecmıs olsun !

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen okuta
4static de senin charsa o anana yazık kufur etmek istemiyorum.Efendi gibi bdw gir.Kozp acıpta kendini birşey sanma.Hoş actın da kesemedin gene.Kufur etsem de anlamazsınız.Neyse iyi biri değilsin.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen okuta

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen LuciFeR.exorCist
StaticSpiqeS Nasıl Bir İnsan ? O.Cocuğu.. cLanındaki adamları hacklemeye calısan:: iLLLeqal o.*c anası f*aise.. ann*siz ...

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen II4eVeRpKII
Adam değil tek kelimeyle hırsız !

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen KotanbaZ
O statiqspiqes ın annesi tatmin edeym human olan kozper oluyo wh uzaktan skill her bok var bacısını satar bu ilerde

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ronark__gb
******** Adi Tam Bir K0xper Kufur YedirCek Kendine SavAs'ta Bir Baqıoruz Suyun icinden gogogo

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen lRichyPicHl
PIcın bırı

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen IIZorBeyII
Adamda Wh--sh-- cart curt her turlu illegallik var wardere sh ile gidior gene kesemior ezik .YAZIK BUNU Clanına alanlarda Aynı ŞAHSİYEtte insanlar bundan aşağı deiller emin olun..

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen wain545
Whci koxperin teki tek kelime ile ..

Bu Uyelik Arakadaşımındır __________________