SİrMaho clana geleli bir gun oldu ve carın ısatıyordu okuldan biriside car atıyordu 75+priest ikisinde işi gorsulsun die anlaştılar in +15 gb ye 14 unde maho izmire gelcekt iyuz yuze yapcaklardı tuturdu aracı ol die ben bole bir talepte bulunmadım buna tezgah diyenler warda,! sonra carın id pw doru idi ama 2 gizli yanıt ve pre bilgileri yoktu ayrıca carda bir iwarmıs gibi pw mail değişmiyordu car boşke girip cıkmak gerekti sanrm o gunku bir bugdu sordum herkes carı ger iverin pre bilgileridnen carı alır sakat adam sakat iş dedi carı alan kişide baya kızdı bu işe ayrıca takas esnasında ikide bir in i verde gidem gibi soylemeler gecti neyse onay alamdı msuan carın kimde oldu malum benle alakası yok izmire gel bornovaya git bul istersen oldur isteren sev cokta fifi alive caldı neyini calcam senin gormemiş insan yardım edicem diyorum adres te hala tehdit ediyor sornun warsa msn die bişi icad edildide buyurp gelirsin senin ve tuttuğun pinokyo adlı malum şahıslar yuzunden sevdim insanları kaybettim o senin ile calan cocuk yada kızıpta "ava giden avlanır kocum" dien cocukla arandaki mesele beni ilgilenditmez ben onay almadım benim carımda gold da yok o yuzdende item bende deil inanıp inanmamak senin iraden kaderini sen cizdin 6 gun beklese hırsıza car kaptırmazdın benim icim rahat ohh keyfim yerimde su suratına su carp kendine gel sana hala yardım etmeye razıyım ama once bi terbiyeni takın buyur gel cayımızı icelim gidelim okula napcaksanda yap beni alakadar etmez benim cara yeni pw sinde elim deymedi ! __________________