Oncelikle sunu belirtmek isterim tamamenkendim hazırladım. ADI: SOYADI: SERVERİ: leveli: 2007-2008 Eğitim Ogretim Yılı Knight Online Dersi III.Yazılı Test 1)En cok pot harcayan character? A)Rogue B)Warrior C)Priest D)Mage 2)Warriorda proveke kac levelde acılır? A)30 B)35 C)40 D)45 3)Aşağıdaki yaratıklardan hangisi en sağlamdır? A)Haunga Warrior B)Troll C)Flame Rock D)Apostle 4)Aşagıdakilerden hangi kolluk oldugunda Pelerin simgesi cıkartılabilir? A)G1 B)G2 C)G3 D)G4 5]8 shard'ın atağı kactır? A)99 B)100 C)101 D)105 6)Knight Online da kac tane dunya vardır ? A)9 B)10 C)11 D)13 7)Aşagıdakilerden hangisinde warriorun master itemleri doğru bir şekilde verilmiştir? A)Lupus pendant-Lobo pendant-lycaon pendant B)Lupus pendant-Lobo pendant-10 Sappire C)Lupus pendant-Lobo pendant-lycaon pendant-10 opal-10cristal-10Sappire D)Hicbiri 8)Aşağıdaki yaratıklardan hangisine atak yapmadıgımız taktirde bize dokunmaz ? A)Hornet B)Tyon C)lycan D)Hicbiri 8soru hepsi 12 puan Başarılar Emeğe saygı gosterin cevaplarını yazın notunuzu soyliyim xD __________________