Satın aldıgınız char mı haclendi geri alma yolu !!!
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Satın aldıgınız char mı haclendi geri alma yolu !!!
-
30-09-2019, 23:47:06arkadaslar bakıorum frm da ve oyunda bi cok arkadasımız char aldım hacklendi geri aldılar charı dior. 1. si char alma taraftarı degilim ama bende aldım zamanında lisedeyken bundan 2-3 sene once sorun cıkmamıstı cok sukur o zmanlar bole abartılı dolandırıcılıklar yoqtu ama simdi var. gelelim sorun yasamamak icin yapacagınız seyler bakın kardesler burası turkiye burda insanlar 3 kurus icin bir birlerine yapmadıklarını bırakmıyorlar ki en onemli olay charı kimden nası bi insandan alacagınızı ogrenin iyice bu gercekten onemli benim tavsiyem en azından coluk cocuktan almayın 2.si char mı alıcaksınız cok basit gercekten en akıllıca yapacagınız iş charı satan arkadasın ev telefonunu almak olacaktır . telefonu aldıgınızda sehir defterinden kontrol etmek 2 dakkanızı almaz. ve bilirsiniz telefondan adres % 100 bulunur hani hic bi genc babasının evine oglunuz hırsız die gelinmesini goze alamaz knight la ne alakası var demeyin bence en garantili yol cep numarasıyka msnle bu işler olmaz artık insanlar kurnaz ha bide 3 kurus icin 13-14 yasındaki kardeslerimizi dolandırmaya harclıklarını gasp eder gibi alıp char gb satmaya tamamen karsıyım en azından belirli bi yasa gelmis insanlarla alıs veris yapın. ki zaten artık knigt bi soktor gibi ve bu isi ciddi yapan insanlar buyuk cafeler var bilinen mahelle aralarına girmeden oralardan 20-30 ytl verip guvenli alıs veris yapabilrisiniz oda ayrı tabi. __________________