ArkadaşLar bıkTım artık Bende Birakicam.. İceYaraqh.. Bye Bye Knight Online..
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ArkadaşLar bıkTım artık Bende Birakicam.. İceYaraqh.. Bye Bye Knight Online..
-
30-09-2019, 23:46:13Arkadaşlar gercekten sizde farketmişsinizDirki Biz Bu oyuna para verioruz yok gb si yok premiumu yok cash'i icin para veriyoruz ama nedense Bunun karşılıgında aldıgımız şey 0.. Gb alıp item aliyoruz ama adam bilmem ne tblsi cart cutuyla bizi kesiyor.. Rlb'de etmedigim kufur kalmıor artik gunde nerden baksaniz 100 kere oyunu bırakıcam dıorm ama verdigimiz ytl'Ler nedeniyle oyunu bırakamıorz eminim cogu arkadaşta ayni fikirdedir.. Daha iyi bir servis alaabilmek icin Premium alıoruz ama Oyunla ilgilenen bir gm goremiorm ticketlara adam gibi cevap vermiorlar bile.. Oyunun gercekten tadi kalmadi cogu arkadasimda oyunu bırakma seviyesine geldi K2Network'unde artik birşey yapmasi gerekiyor bence.. Cunku Knight Online'Da farkettiyseniz yabanci playerdan fazla turk player var.. Ama nedense Turkiye ile ilgilenilmior.. He bide bu son 3 4 gundur olan sureklı dc sorunu Nedir anlamiorm Turk'Ler yani biz sureklı dc yiorz ama yabanci playerlar maradonda tezgahları kurulu explerine ve pklarına devam edıorlar.. Para vermesek icimiz yanmicak bıktım artık ya.. Oyunda seviye o kadar duşmuşki nerdeyse wall hack speed hack kullanmayan adamlara gulucekler.. Adama diorm kullanıosn ayıp sende kullan kullanmamak ayıp olur dıor.. Ama cogu kişi oyunun oyun oldugunu unutuor heralde zevk almadiktan sonra ne anlami kalıorki oyunun Şahsen hileyle kestiigim şeyden zevk almam ben.. Ama bende artik poke'mLe karar verdim Premium'um bittikten sonra Bye Bye Knight Online.. Bu arada sizde birakin diye demiyorum ama forumlardada yazdigi gibi gercekten dışarıda daha guzel sosyal bir hayat bizi bekliyor burda ayıptr solemesi g0tumuzu zorlayarak exp np kasmak kadar sacma birşey yok gibi gorunuor mantıklı baktıgımızda boşa calışıorz karşılıgındada Benim aldigim şey arkadaş ortamimin azalmasi ve derslerimden kalmamdi Soylenecek birşey yok >AMA K2NETWORK BU OYUNA HARCADİGİMİZ PARALARİN HAKKİNİ VERMELİ VE BİRŞEYLER YAPMALİ.. YOKSA COK PLAYER KAYBEDECEK HERKZE İYİ GECELER. __________________