30.000 Karusla Nasıl birlikde oldum
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- 30.000 Karusla Nasıl birlikde oldum
-
30-09-2019, 23:45:2630.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... Her Ay Bir 70 Level Char Kasar 70 Ft'sine Girer Gem Duşururum Sonra O Gemleri Kırdırıp Cıkan İtemleri Yakar... Gm'ye Kufreder Efendi Gibi Oyundan Ceker Cıkar Giderim... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! İyi Dinle Arkadaşım Sende Yapabilirin... Knight Online'a Para Yedirmekten Cok Buyuk Zevk Duyarım...Her Ay Yeni Acc. Acar Plantium Premium Alırım...Ama Oyuna O Acc.İle Değil Yeni Acc. Acıp Onla Girmeye Calışırım...! 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... HerSabah Sabahın Korunde Uskoya Girmek İcin Kalkarım Girerim tekrar Yatarım...Oğlen Kalkar Chardan Cıkarım Sonra Tekrar Oyuna Girmek icin Uğraşırım... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... Cz Ye Giderim Ama Np Kasmam Towerlara Yatmaktan Buyuk Zevk Duyarım Belirli Aralıklarla Gider Efendi Gibi Yatar Kufreder Oyundan Cıkarım... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... Hergece Borderı beklerim Bordere Kayıt Olurum 10 Sn Kala Fişi Ceker Uyurum...2 Saat Sonra Kalkar Borderı Kacırdım Diye Uzulurum... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... En Buyuk Hobilerimden Biride Boss Beklemektir...Hergun Atilla Zamanında Giderim Atillanın Duşmesini Beklerim Atilla Duşer Ama Kesmem..!! Towna Cekerim... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! İyi Dinle Arkadaşım Sende Yapabilirin... Her Dark Lunara Mutlaka Katılırım... Coğunda Basarız Ama Bastık Mı Herkes Np Kasarken Ben Human Aposta Kendimi Kasarım...!!! 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! İyi Dinle Arkadaşım Sende Yapabilirin... Bifrost'u Kacırmam...Bifrost'a Gider Butun Canavarları Keser Ama Gemleri Almam Bundan Muhteşem Zevk Duyarım... Sonra Gaz Odasına Girer Yavaş Yavaş Olmeyi Beklerim Efendi Gibi Oyundan Ceker Cıkar Giderim... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... Butun Forgetten Temple'lere Girerim Butun Canavarları Kestikten Sonra Specter'da Bilerek Uzaktan Vururum Herkes Yatar Tabi Bende...Sonra Herkesten Kufurumu Yedikten Sonra Efendi Gibi Oyundan Cıkarım... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... Hergun 1 Gb Alırım...Bu 1 Gb yi Hayır İşlerinde Kullanırım...7k Dan Pot Ceker Cz ye Gider Irkıma Yardım Olsun Diye 10 Coinsten Satarım Cok Mutlu Olduktan Sonra Efendi Gibi Oyundan Ceker Cıkar Giderim... 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM! Yaz arkadaşım anlatıyorum... NoT:Karus Arkadaşlar Yanlış Anlamasın Ozel Bi İlgisi Yok... Onemli: Şahan Gokbakar'ın Dikkat Şahan Cıkabilir Programındaki 30.000 kadınla nasıl birlikte oldum Bolumunden esinlenerek Yaptım...Lutfen Sacma Demeden Once Onu Bi İzleyin Şahan Gokbakar'ın 30.000 Kadınla Nasıl Birlikte Oldum Videosu... Tıkla İzle Uzun Bir Baya Bir Uzun Aradan Sonra Geri Dondum... Kesinlikle Alıntı Değildir...! Bazı Arkadaşlar Bn Yokken Calmış Bn Yazdım Die İddaalarda Bulunmuşlar...Ricam Calıyosan Bile Alıntı Fln Yaz Emeğe Saygı... Bir Hatam Bir Kusurum Olduysa Af Ola... Diğer Bolumlerim; 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM... [1.Bolum] 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM... [2.Bolum] 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM... [3.Bolum] 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM... [4.Bolum] 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM... [5.Bolum] 30.000 Karusla Nasıl Birlikte OlduM... [6.Bolum] Beğenenler Rep Vermese Bile Bi Yorum Yapın Yeter Emeğe Saygı... Ama Tabi Rap Verirseniz Daha Bir Guzel Olur... NOT:ARES BOLUMUNDEN ALINTIDIR! __________________