Merhaba arkadaşlar 61 level savaşcı karakter satıyorum Karakter ismi:RappeR41 Bayrak:Sarı Derece:Soylu Level:61 Statuler Hp-90 Sp-3 Str-90 Dex-14 Yetenekler Hava kılıcı:m4 Ofke:m4 Kılıc cevirme:m3 Hamle-7 Uc yonlu kesme:1 Donuşum:3 At cağırma:8 Binicilik:11 (zırhlı at) İtemler +9 dolunay kılıcı 41 ortalama +3 savaşcı +3 oldurucu darbe taşı +9 ejderha tanrısı zırhı +4 hız taşı +3 savunma taşı +3 korunma taşı +9 şahin kalkan +9 demir kask +9 abanoz kupe +6 cennetin gozu bilezik +1500 hp +6 beyaz altın kolye +1500 hp +5 mest eden ayakkabı +1500 hp +6 keşiş plaka zırh +3 hız taşlı Sayfa gorevleri yapılmıştır obur gorevlerse elimden geldiği kadar yapmaya calıştım Sadece 1 lv skill kaybı vardır Karakterin sacı yapılıdır (Kahverengi bandana) Hicbir cezası bulunmamakta,61 levele kadar hicbir hile kullanılmamıştır,yang cekilmemiştir Karakterde nakit 2m para vardır yan carlarında ise toplamda 750k civarında para vardır Yan carlarında ve depoda değişik bircok item bulunmaktadır değer bicilirse yaklaşık bir 7 8 m para cıkabilir Car sadece Bursa ve İzmit ici elden satışı vardır İlgilenen arkadaşlar facebook hesabımdan veyahutta forumdan bana ulaşabilirler www.facebook.com/cemsag41 teşekkurler... __________________