Anatolia 92 lvl buyulu silah 700 TL FULL İTEM CAR VE 1.5T ANATOLİA YANG SATILIK
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Anatolia 92 lvl buyulu silah 700 TL FULL İTEM CAR VE 1.5T ANATOLİA YANG SATILIK
-
30-09-2019, 23:44:29Anatolia swsinde 92 lvl buyulu silah sura car satılır.Car lider notu gorewinde az kalmıştır carda full item vardır.%110 şeytan bonuslu full şeytanlı itemler +9 zehir tritonu cennet kolye+9 cennet bilezik+9 boynuzlu kask +8 karabuyu +9 full 5 efsunlu bulunmaktadır. Car kasmaya cok uygun 1 ayda 105e atabilceğiniz şekilde hp emilim ok savunma %110 kusur şeytan guclu itemi vardır.Car ayrıca 95-100-105 metinleri keserek ayda 2t yapabilir oynayış şeklinize ve saatinize gore bu sayı artabilirde metinleri rahat kesmektedir zehiri hp emilimi vardır. Arkadaşlar car acil satılıktır universiteliyim harc paramı yatırmam gerek ondan acil satıyorum daha geniş bilgi almak icin altta vereceğim face adresimden bana msj atın carın item ve skillerini geniş bi şekilde solerim isteyene anatoliada carı olana carı gosterebilirim oyundan sıkıntı yok. Carı alana icine istediği şekilde yang atabilirim istediği miktarda tl karşılığını vermek suretiyle tabikide. Ayriyetten oyunda sadece yang almak isteyen arkadaşlar olursa 1t yada 1.5t satabilirim mavide pazar carı icinde emailiyle beraber ordan harcayıp aldığı itemleri carına atarsa yangdan dolayi banlanma riski olmaz fiyat olarakta 1t alana 350 tl 1.5t toptan alım yaparsanız 450tlye verebilirim ayrıntılı bilgi icin aşaıdaki verdiğim face linkinden bana mesaj bırakın yada forumdan mesaj atın telefon nomu veriyim. Ayriyetten arkadaşlar ek bilgi olsun: Bana yok 1 hafta sonra yok 2 hafta sonra alıcam fln fistan yapmayın ciddi alıcı olmayanlar saten arayip sormasınlar 2 hafta evvel bi cocukla anlaştım bugun satcaktım şimdi aradım acmıyor bu face adresini verceğim adamla alışveriş yapmayın ne oldugu belli deil https://www.facebook.com/balgaba38 bu tur adamlar bana gelmesin aysonu para alcam o zaman alım fln yok aysonu alcaksan beklersin o zaman alırsın bende satmassam o zamana kadar bilginiz olsun iyi forumlar SİNAN0SAHİN benim facem ona mesaj atin car hakkında konuşmak icin. Arkadaşlar şehir olarak İstanbul ve Sivasta satabilirim bu car ve yangları başka şehirlerdede tanıdıklarımız vardır car satmak icin aracı olacak insanlar fakat ben alıcam fakat tanıdığım falan olmassa sizin yaşadığınız şehirde bileti alip bilet masraflarını karşıladığınız takdirde coğu şehre gelebilirim aklınızda bulunsun... __________________