Hack Mack Hikaye....
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hack Mack Hikaye....
-
30-09-2019, 23:40:53Merhaba arkadaşlar yazılanları bir bir okudm ve guzelce bi guldum. Turks50 diye diyarbakırda bir arkadaş Knight Online hack'lemiş ? bazı sorular oluştu kafamda sizlerle paylaşmak istedim 1. DDoS ( Distributed Denial of Service ) : sunucuya cok fazla talep ve veri gondererek beklemeye kapanmaya ve dondurmaya yol acar. 2. bu arkadaş diyarbakırda fiber internet mi kullanıyorda 100mbps ile ddos atack yapıyor ? 3. K2 gibi bir firma ki multiplay oyun dunyasının devlerinden biridir. basit bir Ddos saldırısındamı cokucektir ? 4. Sizin sisteminize Guvenlik duvarları diye kurdugunuz o yazılımların donanım olarak K2 server larından bi duzine bulunur 5. DB Silicem +10 item koyucam demiş ; once arkadaş guzelce bi pwp cokertsin sonra usko el atsın. DB silmeyen once route kapılarına kadar bile ulaşabilcek mi ? 6. Diyarbakır veya cevre illerden saldırı yapanlar acaba ne kadar hızla veri gonderip istiyorlar Turkiye ve TTnet gibi kosullarda bunuda merak ettim ? Senin ulke cıkış BW ne kadar ki saldırı yapasın ? 7. K2 Network un bir gunluk data alış verişi Turkiyenin aylık hem ic hemde dış data transferini katlar 8. USKO yaklaşık 117ulkede oynayabiliyor. Devesa bir veri aktarımı demektir. bu ki lag vs. DC sorunlarıda bunlardan dogabilir. 9. madem bu adam oyunu boyle duzeltiyor ediyor. bunu koskoca K2 geliştiriclierli yapamıyorda bizim diyarbakırlı 3gundemi yapıyor buda merak konusu ? 10. herkes twitter forum vs demiş ; twitter . com / signup alın surda kendinize bi twitter hesap acın sonrada gecin dalganızı foruma uye olupda yapabilirsiniz oda guzel bi yontemdir.. 11. kısaca demek istedigim sen koskoca oyun devi ve paraya "money" diyen bir firmayı evinde yaptıgın DDOS atack ile cokertemez veya hack leyemezsin FTP sine girmeyi bırak adresini bile bulamazsın lutfen boyle şeylere inanmayın arkadaşlar. oyunda bir cok sorun oldugu icin k2 tam hizmet veremiyor gerek HF olsun gerek BUG lar olsun basit bir işlem değildir... 12. yazdıklarının uyelik ile bir ilgisi yoktur. arkadaşımdan rica ettim kayıt olmayla ugrasmayım die. neyse.... __________________