Nefertiti Muazzam itemli istanbul ici satılık char
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Nefertiti Muazzam itemli istanbul ici satılık char
-
30-09-2019, 23:39:58Merhabalar , char 45 lwl olduğu halde lwli uzerinde itemlere sahiptir,bir kacının fotoğrafını ekleyeceğim.Gerisini el ile yazıyorum. 2000 hp bilezik (+5 inci) 2000 hp kolye (yeşim taşı +7) 2000 hp (deri cizme) +9 Abanoz kupe +9 (5 Efsunlu) demir kask +9 (5 Efsunlu) - (2000 hpli) ejderha plaka zırh (+3 hız +4 korunma) +9 Beşgen Kalkan %20 exp bonuslu +9 Kdp 37 ortalama +4 canvar +4 kavrama taşlı +9 Dolunay 32 ortalama +3 savaşcı +3 soğutma ( bu vs icin) Binek hayvanı (kızgın yaban domuzu muhru 415 saat) 3 adet kat bileti !!!! 10 adet yaşam kutsaması , ejderha kutsaması , 40 adet ejderha madalyası !!!! Onlarca madalyon , onlarca donuşum kuresi , hız bonuslu itemler (abanoz kupe , zırh,ayakkabı vs )Yan char basmalık item dolu hepsinden surusuyle... 115m civarı nakit para... Skiller lwl duşuk ama fena degil(lwle gore) m5 guclu beden m4 ruh vuruşu m7 ileri donuşum at 10 lwl vs... İdeal bir char kendi lwlinde cok az dengi olan bir char...Tamamen temiz tum bilgileri mevcut bir karakterdir.İstanbul ici elden satılacaktır.Teklif alıyorum şuan aciliyeti var ucuk fiyatlar beklemiyorum ama itemler gercekten guzel duşuk fiyatada bırakmam... konu gunceldir ozel mesaj ile kafanızdaki fiyatı yazabilirsiniz... __________________