Kurtlar vadİsİ onlİne...alinti deİldİr...xD
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Kurtlar vadİsİ onlİne...alinti deİldİr...xD
-
30-09-2019, 23:37:11Polat ve ekibi (saymama gerek yok sanırım) knight oline oynarsa... Oyunu sağda solda oynandıgını duyan erhan qelir ve polat abisine soyler Erhan : Polat abi ortalıkta knight die bi oyun warmıs herkes bu oyunu oynuomus acayip racon kesiolarmış... Polat : Gulum biz olmadan kim kime racon kesiomus... Erhan : Valla bilmiorum abi...İstersen kuram oyunu Oynayalım hep beraber alem racon nasıl kesilir bi gorsun... Polat : Tmm gulum Kur baqalım mematileride haber verelim... 1 saat sonra butun pclerde oyun kurulmus ve herkes oyuna giriş yapmıstır.. Ve exp maceraları baslamıstır... Memati : UStaa bıcak felan bizi ters...Direk sıksaydıkya kafalarına su wormların... Polat : Sakin ol memati..!Urkutme hayvanları... Abdulhey:Erhan sağlam heal yap yatacaz şimdi... Erhan : Tmm abdul biliosun 1 tane elim war... Lwllerini kasıp Skıllerini acan ekip şimdi pazar ve anvil basına gecior... Erhan : Abi benim hic param yok ne yapacaz boyle... Memati : Ne yapacagızmı war erhan cokecez birine... ERhan : Nasıl olacak o iş abi.. Memati : Bak şimdi ben birini cağıracam ustundekileri wer 10 tane yapacam birisini bana vereceksin diyecem... ERhan :Ee abi sonra Memati : Sende o sıraya geleceksin yapıor valla ver itemlerini diyeceksin alacaz itemleri.. Okeymi ERhan : Tmm abi Basarılı oluorlar ve ellerine gecen itemleri uprade yapmak uzere anvile gidiolar... ERhan : Abi qel basmayalım baq yanar felan satalım surda işte... Memati : Kes erhan basacaz...Korkanın cocugu olmaz... Abdulhey:Abi o raptoru nasıl bastın +7 ye.. Polat : 2 kişinin bildiği sır sır deildir Abdulhey... Memati itemlerin hepsini basar ama erhana yalan soyler... Erhan : Ne oldu abi gectimi... Memati : YOk erhan mlsf hepsi yandı... Erhan : Soyledim abi sana yanar die... Memati : Tmm sus yandı işte... İtemleride cat pat halleden Ekip Sıra np kasmaya gelmiştir.... Polat : Bakın cocuklar siz burda duracaksınız ben iceriye tek basıma girip suna st atıp cıkacam.... Memati : USta tek basına olmaz abdul kuleleri bari tanklasaydı... Polat : Olmaz memati ben sana soyleyince hemen cek beni... Memati : Tmm usta... Polat st de expe yatar.... Memati : USTAAAAAAAAA.... Abdulhey: Abi niye cekmedin... Memati : SAlak saLak konusma abdulhey Tek yedi saten... Polat : Burda kaldırabilirmisin erhan... Erhan :YOk abi tehlikeli relog at c2 c1 yap maradonda bekliom ben seni Polat :Tmm gulum.... Erhan gecikince polatı 4 taşa kaldırırlar.... Erhan : Abi nerdesin... Polat : 4 Bastılar erhan saol... ERhan : Kim bastı abi hemen ventlerini basalım... Polat : Olmaz gulum...Bize yakısmaz uzatmaya gerk yok... Baktılar pk ile np ksamayacaklar Hemen npt yapmaya baslarlar... ERhan : Memati abi usta gormesin bunu yaptıgımızı siler bizi... Memati: Olum herkes ypaıor yapmayan mı war?... Abdulhey: ERhan seri ceksene elim ağrıdı saten press ok yapmaktan... Erhan : Abdul kops cekior benmi cekiorum... Memati: KEsin konusmayı bifrost bitecek daha 200 k zor aktardık..Seri olun. Hepsi şikayet uzerine banlanırlar ve polat tek kalır Oyunda.. MEmati :Abi carına girebilirmiyim..Az pk atacamda... Polat : Potum yok memati k.bakma... Memati : TMM usta.... Polat : Carlarınız kac gun ban yemiş... MEmati: 999 usta... Sonunda oyunda kopserlar yuzunden polatta sıkılır ve carını satar... Knight online onlar icinde bitmiştir... Beğenenler replerini esirgemesinler...Alıntı deildir... __________________