dolandırcılık yapan arkadaş Bilgilendirme.
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- dolandırcılık yapan arkadaş Bilgilendirme.
-
30-09-2019, 23:36:24www.Facebook.com/ErcannTass Skype; ErcannTass diğer skypesi onlymetin2 FRMTR HESABI:dannyg bu arkadaşa dikkat edin.nedenini soyliyim bugun arkadaşla goruştum mehmetcik serveri indeki karakteriyle ilgili.bende şunlar şunlar şunlar var dedi.oyunda gel goster diyorum bana verdiği cevap şu kardeş yuzyuze alışveriş olmıcaksa hic uğraştırma.kardeşim ben itemler gercekten varmı die bakmak istiyorum dedim.sen alıcı deilsin almak isteyen hataya gelir bakar dedi komik demi ben cok guldum şahsen.herneyse dolandırcı derken bir insana onun kul hakkına girmemek gerek ben bu kanıya nereden vardım.mehmetcik serverinde acıldı gunden beri oynuyorum.adam 2 bin tl lik carına 750 liraya fit oluyor.tabi hayali itemler hayali karakter orası ayrı bir konu.10 tane buyuk il sayıyorum varmı aracın diyorum yok diyor.ve karşısındaki benim gibi dişli biri oldunu gorunce olayı yokuşa surup duruyor.ben sizi uyarıyım dedim bu yazdıklarım boş muhabbet deildir.arkadaş muhtamelen ayda 1-2 kişiyi kandırıp gecicimini boyle sağlıyor.metin2 oynyana bilir guven sağlandımı adama 4 bin tl de yolarsın 7 bin tl de yolalrsın muhtamalen arkadaşda kafa yıkayıp para yollatmanın peşinde ve hızlı para kazanmanın peşinde.ama şunuda unutma kardeşim kul hakkının vebali cok buyuktur bu yoldan biran once vazgecmen dileğilye. son cumlemde şu olsun kim frmtr aracılığı ile karakter alcaksa once itemlere oyundan baksın gercekcilini gorsun ve kimseye para yollamayın benden tavsiye.(KONUYU UPLAYIN GUNCEL TUTARSANIZ COK SEVİNİRM HERKES BİLİNCLENSİN) HAYIRLI GECELER FRMTR KULLANICILARI.HATALI CUMLE KURDUYSAM AFFOLA. __________________