İyi gunler bakıyorum millet car-hesap satıyo bazıları birbirine dolandırıcı diyor.. Bende bu sorunu ortadan kaldırmak icin 1-2 duşunce vereyim dedim... Oncelikle carı satanın bir telefon numarası bulunması gerekir.. Bazıları koymuyor başkaları aramasın diye merak etmesinler bu donemde kimse kontorunu eften puften harcayacak değil... 2. olarak carın bol bol resimleri olmalı Alıcının bu resimlerdeki karakterleri oyunda, internette bol bol araştırmalı.. Satanın kendisine ait olduğunu bilmeli... 3. olarak Benim onerim kesinlikle elden car alışverişi yapın başka şehirlerde sorun olabilir... 4. olarak Ornek verecek olursak adam 500 tl Başka bir oyunda nakit istedi sizde cektini fakat adam sizi dolandırdı.. Para cektiğinize ve ilanın kendisine ait fotoğraflarla bu iş Mahkemeye kadar gidebilir.. TCK'da boyle bir yasa var... 5.olarak Car alacağınız kişiler ne cok kucuk nede cok buyuk yaşlarda olsun.. Carı almadan once teamviewer gibi programlardan carın guvenliğine bir bakın gercekten o carın sahibimi falan gibi.. İnşallah car almadan once benim dediklerim aklınızdan gecer.. Bir nebze yardımcı olayım dedim.. İyi Forumlar.... __________________