Merhaba Arkadaşlar,
Oncelikle carı neden satmak istediğimi belirtim. Bir oyuna başlıcam fakat ekran kartım yok. Carı satıp ekran kartı almak icin carımı satıyorum. Carda hile vs. programlar kullanılmadı. Guvenli ve ban yeme ihtimali yoktur. İsterseniz şimdi carın ozelliklerini sayayım: Carın Nick: TheDeathLove Carın Server: Mehter Carın Level: 63 (%52.87) Carın Skiller: Hava Kılıcı M3 - Kılıc Cevirme M3 - Ofke M5 Carın At: 21 Lv. - Skiller Acık - At Evcilleştirme 6 Carın Gorevler: Taze Erzak - Soruşturma - Lanet Kitabı (8 Verildi) Carın Bayrak: Mavi Bayrak Carın İtem: Full Biraz carın itemlerden bahsetmek istiyorum. İtemler şunlar: - +9 Kırmızı Demir Pala: +35 Ortalama +4 Canavardan Koruyan Taş - +2 Oldurucu Darbe Taşı - +9 Ejderha Tanrısı Zırhı: +3 Savunma Taşı - +3 Korunma Taşı - +3 Hız Taşı - +9 Şahin Kalkanı: 2 Efsun - +9 Abonoz Kupe: Duz - +9 Demir Kask : Duz - +4 Yeşimtaşı Ayakkabı: 1500 HP Bonus. - +0 Kristal Kolye: 1000 HP Bonus. - +5 Cennetin Gozu Bilezik: 500 HP Bonus. - +4 Savunma Taşı - 2 adet Kutsama - +4 Kavrama Taşı - +3 Kavrama Taşı - +3 Savaşcıdan Koruyan Taş - +3 Soğutma Taşı ve Beceri Kitapları... Birkac onemsiz item var onlarıda sayayım: - +9 Kırmızı Demir Pala: +7 Ortalama Full Kırık Taşlı. - +6 Aslan Katleden : +3 Canavardan Koruyan Taş - Diğerleri Kırık. Fazla uzatmaya gerek yok. Alıcı olanlar forumdan ozel mesaj, yorum vs. atmasın. MSN ve Facebook adreslerini vericem. Oradan anlaşıcaz. MSN: [email protected] Facebook: Onur Cavuş (TIKLA) MSN DEVREDILECEKTIR NOT: SAMSUN\MERKEZ de yuzyuze satış yapılacaktır. NOT2: Facebook dan ulaşırsanız sevinirim. __________________