76 LvL Karabuyu Sura 4 Grand Satılır
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- 76 LvL Karabuyu Sura 4 Grand Satılır
-
30-09-2019, 22:50:57Merhaba arkadaşlar 77 LvL karabuyu suramı satmak istiyorum Ozelliklerini belirteyim Skiller Karanlık Koruma G2 Karanlık Kure G Ateş Hayaleti G Karanlık Vuruş G Skiller 17 de acılmıştır At - 21 Lvl At cağırma Master İtemler +9 Ruh Plaka +4 Hız iki taşı boş +8 Karabuyu +4 Hız +4 savunma +4 koruma 5 efsunlu Efsunları 10 kılıc 15 şimşeye karşı 5 hp tarafından 5 sp tarafından diğerini hatırlamıyorum +7 karabuyu 5 efsunlu Efsunları değiştirme atmadan kullanmayın 1500 hp var kasılınca kullanıyorum diğer efsunları dandik... 41 ort dolunay +9 +4 canavar +4 oldurucu darbe ekli 21 becerili +9 dolunay taşları +4 ninja taşı +4 savaşcı taşı +9 şahin kalkanı parası hazır alındı diyebilirim +9 kaplan kalkan +9 Kask +9 Aslan ağzı kalkan +4 2000 hp ayakkabı +9Beyaz altın bilezik 3 efsunlu aklımda değil ama pek işe yarayacak şeyler değil +0 1500 hpli kolye Değiştireceğim onuda 2000 hp yapacağım +9 abanoz kupe 23 kat bileti bulunmaktadır...Karakter serverde guvenilir bir isimdir istediğiniz kişiden istediğiniz itemi odunc alsanız bile beni cok sevdiklerinden cok guvenirler...Arkadaşlar Carı id-şifre ver gireyim bakayım gibi sacma şeyler yazmayın...Diyarbakırda ve cevresindekiler car elden satılacaktır...Guven olsun alacak kişilerede... iyi gunler dilerim..Alıcılar [email protected] ulaşabilirler __________________