Bu Oyun Hala OynanıyorMu ?!
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bu Oyun Hala OynanıyorMu ?!
-
30-09-2019, 22:38:39Mrb. Ben Ronarkın Eskı oyuncuLarından... İsim Vermiycm Ders Calısmaktan basımı yeni kaldırdım Hala Bu Oyunu Bukadar Oynuyormusunuz _? Ben Sadece Tavsiye Vercem Bence Oyunu bırakın...Bu oyuna Nekadar Para Harcıyosunuz Hesap Edin _? Premimum GB Cash... Ve Paha biciLmez DeğerLi AnLarınız İnanın Yapılıcak Daha GuzeL Şeyler Var Lutfen Kızmayn ama Belkide BU Paragrafı Okumaya Bile Eriniyorsunuz Bi Duşunun __??? Oyunmu Hakim Senmi __?? Tabiki Oyun DeğiLmi ??? O Paralarınızla gitseniz Kitap Alsanız Kitabıda Gectim... Gidin Boğazınıza harcayın Allahın İsraillileri Yani K2 Network K.O Dan Ayda 2 Milyon $ Kazanıyor ... Bu Savaş ya Resmen Turkiyeye acıLmıs Savas Farkettıysenız Sokaktaki Cocuklara Sorun... K.O oynuyomusun 5/3 u EVET Cevabını Vercektir... Turkiye Bu Yuzden Gelişemiyor... Bizim gibi Gencler Gidip Ders Calışacağına oyun oynuyor... Her Neyse Ben Uzerime Duşeni Yaptıgımı Duşunuyorum ... 1 Kişi BiLe Oyunu Bırakmayı Duşunse BiLe NE MuTLu Bana Allah Ondan Razı Olsun Hadi... bi Duşunun Bakalım __________________