Arkadaslar Saat Şu anda 09:29 Bir kac Gundur Sureklı siz Sevgili oyuncuların TTNET hakındaki yorumlarını ve K2 Hakkındaki yorumlarını Sureklı okudum ve İzledim Hic Bir Zaman TTNET aramadım ve bole bir sorun varmidir diyede sormadım Ancak bugun Soledigim saatte Aradıgımda Telefona Cıkan ''Gokhan'' isimli Muşteri Temsılcisi İle konusmus oldugum Ufak Konusmayı sizler ile Paylasmak istedim; -İyi gunler ben; Gokhan Nasıl Yardımcı olabılırım ? Merhaba TTNET'in Bir suredir Yurt dışı Cıkışlarinda bir sorun oldugunu Gozlemlemekteyım -Nasıl yani Tam acıklarmısınız ? Bazi online oyunlarda yurtdisi baglantılı oyunlarda Sureklı Bir Baglantı kopuklugu var bunun sebebi nedir ? -Evet 1 Haftadir yurt Dışı Cıkıslarımızda Sorun oldugu dogrudur Ve bugun itibari ile Bu sorun giderildi. Sizleri Arayan muşterilerinizi bunu sizden kaynaklandıgnı kesin olarak soluyomusnuz, Yoksa bunun karsı Servis saglayıcılardan oldugunumu soluyorsunuz ? -Tabiki hayır Bizden kaynaklandıgnı soluyoruz Teşekkur ederim İyi gunler......... Şimdi Siz Arkadaşlar Bugun birdaha telefon acarak bu konu hakında konusun ve sorun ancak telefon ile konusurken insalardan bilgi almak icin konusun Kızmak yada azarlamak icin degil eminim ki sizleri baslarından salmak maksatlı bole bir solenti yapmıs olabılırler. 444 0 375 telefon numarası arayın musteri numaranızı girin 5 tuşlayin ve muşteri temsilcisi ile konusun.. Ve konustuktan sonra burdan verılen cevabi bizimle paylasın Teşekkurler İyi Forumlar Ve Artık iyi oyunlar. http://forum.tr.knightonlineworld.co...howtopic=27863 NOT : Alıntıdır... __________________