Artık ardreamdaki atışmalardan surtuşmelerden ezik tayfasından cok sıkıldım bırak pk atmayı oyuna girmek bile istemiyorum o derece bunaldım ki zaten 1 2 haftadır oyuna girmiyorum arkadaşlarım takılıyor carımda 80 lwl asas aldım yoluma sultans da devam edicem.Yuxexes deki ve Theguardianss daki kardeslerime cok tşk kur ederim beni aralarına aldıkları icin. bu ardream yolculuğumda yaptığım en kotu hatalardan biride human olmaktı oyundan aldığım zevki human olduktan sora kaybettim.(Humanlar harbi ezikmiş towndan cıkamıyolar ) ardream ı bırakmamdaki tek etkende artık zevkini alamıyor olmam Her ne kadar Yuxexes deyken haksız yere bazı olaylar yaşadıysamda genede size dargın deyilim.Ardream a bidaha geri donmeyeceğim son kez helalliğinizi almak isterim onurla kubi pazar kurduğunuzda veya pk attığınızda sizi dc etmiştim defalarca k.bakmayın yaptığım konuşmalar ve sarfettiğim sozler icinde k.bakmayın kus kalmayalım zaten alttarafı oyun herkezin dediği gibi abarttık biraz.Bana yapılan şeyleri affettim ben umarım sizde beni affedersiniz Yuxexes + Theguardianss hepinize mucx seviyom sizi __________________