SoNy3NiCeRİ KS !! SpearFleck
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- SoNy3NiCeRİ KS !! SpearFleck
-
30-09-2019, 22:37:39Evet arkadaşlar dun paramun party kurudk sabah saat 10 gibi başladık dc sorunu yuzunden ben partyi IMelankolik arkadaşıma bıraktım sonra 2 mizde dc olduk geldigimizde party baska adama kalmıstı zaten . dc add dedik almadı partye bizden sonra gelen bi xZero adlı prest((Sony3niceri in presti)) alma şunları işine bak sen baskan deyip bizi aldırmadı ve bende bunun uzeri sen de kim oluyosunda karşıyosun dc olduk alıcak tabi slot bizde sabahtan beri dedim oda ben kimmiyim gorursun birazdan dedi. partydeki adamlar tekrar bizim partye geldiler slotu bırakın dedik brıakmadılar biz hakkımızı almak icin slota girdik ama daha sonra prest sony3niceri ile gelip bizim partymize 2 3 sat boyunca ks yaptı sonucta haklı olan bizdik slot bizim ve sabahtan beri bizdeydı 2 dk lık dc ile slot almak olmas zaten partyde bizim partymizdi. ben bu arkaşı rencide etmek icin bu konuyu acmadım ama bizim hakkımızı yemge calısması utandırması lazm sonyeniceri yi....{SoNY3NiCeRi 80 lw bu arada bilmeyen warsa dolim dedim SpearFleck ... __________________