1.char 65 lwl suradır, fiyatı 75 TL İtemleri:+9 hortlak +4 sura +4 savaşcı +4 ninja taşları var +9 ruh plaka zırh taşlar kırk +6 yuvarlak kalkan sersemlikli ve %4 şeytanlara guclu +9 1 boşluklu abanoz kupe +9 gumuş bilezik +4 bakır kolye 1000 hp li +4 altın ayakkabı 1.500 hp li ve ıvır zıvır, atı zırhlı. Hız basılı zırhlı vs. birsuru item vardır. Skiller Karanlık kure m6 3 bk sonra m7 K.koruma m7 2 bk sonra m8 Ateş hayaleti m6-1 bk sonra m7 Skill kaybı yoktur.Fiyata gore super chardır.Beni arayın, cevap veremezsem aradığınızda; o gun icinde mutlaka geri donuş yaparım.Sitedeki mesajlarımı da duzenli olarak kontrol ediyorum.İllaki size ulaşırım 2. charı 55 lwl sura, fiyatı 40 TL Char boşdur, kırmızı bayraktadır.Atı zırhlı, ateş hayaleti m8 karanlık koruma m7 karanlık kure m2 dir.Skil kaybı yoktur. At cağırma m dir. icinde kat bileti vs. ep ile alınan itemler mevcuttur. İlk resim 55 lwl suraya, 2. resim 65 lwl suraya aittir. İki char toplam 100 liradır ama pazarlık sunnettir. iletişim bilgileri: EDİT nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz, cavap veremezsem aynı gun icinde mutlaka size geri donuş yaparım ben msn: [email protected] ve surekli sitdeki pmlerimi ve maillerimi kontrol ediyorum. __________________