Arkadaslar bu konuyu ltfn okuyun cok Onemlİ
Knight Online0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Arkadaslar bu konuyu ltfn okuyun cok Onemlİ
-
30-09-2019, 22:34:04Oncelikle S.a Arkadaşlar Ben Logos Serverinde QueiTNess Adlı Charın Sahibiyim ve 1 haftadır ust uste Hack yiyorum... anlam veremiyorum ardından Frmtr deki Nick'im »» вαмвαѕкαѕıη «« dır bu adam charımın şifesini buldu girdi 60 gb yakın paramı aldı ardından hic beklemedigim bir zaman »» вαмвαѕкαѕıη «« Frmtr Acc 'u mu da hackledi ve şuan frmtr gezinirken baktım akara bolumunde yazıyor vede hep aynı taktik birisi konu acıyor trojenli oda upluyor ardından hemen o yazar.. Dikkat ettiyseniz Konu bu: Madalyon Bug Kahramanları Sahnede !! evet neyse bu adam suan akarada oynuyor galiba bilmiyorum ama eger kim bu konuya tıklayıp bu videoyu yada resmi izledi ise kesinlikle hemen suan format atsın başka bir pc den şifre mail her seyini deiştirsin tavsiyem budur hicbir virus prog.. bu trojeni bulamıyor paralı keyloger dedikleri turden .. Sizden tek istegim bu adam hangi char oynar nerelidir ne yapar ne eder. ve bu konuya dikkat edin gidin hemen guzelce C D format başka bir pc den şifre mail herseyi temiz bir sekilde deişin benim 60gb gitti ama giden gelmiyor.. biliyorsunuz sizinkiler yanmadan zararın neresinden donerseniz kardır unutmayın Logos Bolumundede 1 konum bulunmaktadır!! Tekrarlıyorum paralı keylog.. kullanıyor ve hic bir virus tarayıcısı bulamıyor.. Kalın Sağlıcakla konuyu unutmayınnn : Madalyon Bug Kahramanları Sahnede !! Madalyon Bug Kahramanları Sahnede !! Madalyon Bug Kahramanları Sahnede !! KONU BUDUR..! oncelikle konuyu gordm arkadasa da tsk ederim ben o linke tıkladım video yu izlerken kesinlikle pc tıkandı mause klavye calısmıyor. allaha sukur charıma girmedim henuz konuyu acan arkadasa da tkrr tskler KESİNLİKLE MADALYON BUGU İLE ALAKALI KONULARA GİRMEYN YETKİLİLERDEN DE O KONUYU SİLMELERİNİ RİCA EDİYORUM bende format atıcam :S __________________