yine bi gun savaştayım humanların baseye gidios pm geldi adam: abi herkes nereye koşuyor bole Ben: humanlara gidiorus human kesecez adam: neden abi yazık deil mi onlarında canı war? adam: ne oluorki onları kesince? ben: ex gelior adam: ne kadar? ben: 2 m tanesinden adam: oooo harika abi party kuralımmı beraber keseriz bi tane kessem bn 4 lwl atlarım ben: yok da siz kurarsınız onları keserken party nizde buzcu olsun yoksa yatarsınız adam: yok artık abi onuda biliozz o kadar da ezik deilizzz yine moradondayım manner kasmak icin civciv kasıorum civcivin biri geldi aynen şole... adamartye al lemm ben: olum git tobee tobee adam: bak girerim 74 lwl asasla daııtırm burayu ulennn asabımı bzma bnim ben: hadi girde kas bni biraz adam: sen al şimdi bni onu arkadaş kasıor sen beni kas bende seni kasarım 15 20 dk sonra adam geldi pianaya abi 100k pls dedi Ben: ne oldu 74 lwl asasına ondan alsana dedim adam: ya o hack yedi sen wersene 100k sonra pm kapadım ... adam: aga beni clana alırmısn ben: niye? adam: cok iyi yer silerim ben: o ne be,hic duymadım adam: pencereleride silerim ben: yaw de git başımdan adam mı kalmadı seni alcam ben: ayrıca clana temizlikci alınmıyor adam: ok baba kılanın başına inşallah yıldırım duşer adam: zaten ıslandım yağmur yağıyor leş gibi ben: abi party pls adam: full plate armor pls ben: ne diyon bea adam: +5 kukury wer alıyım seni partye ben: yaw manyakmısn nesin git işine adam: harac pls ben: ne haracı mal mısn manyakit işine be adam: aha oldun şimdi gecen gun bizim cafede bi cocuk wardı dediği lafa bakın: abi şu guardlara 1-2m ruşvet yedirsek bizimle party kurmaslar mı? diğeriden de 10m war soyleyin captan kunubariyye gelsin bizim partye para kasalım bişiler keselim otekiside eslantta trol kingin yanına gitmiş lwl i 43 oturmuş yanına Trol King e dediği laf : ABİ LWL KAC? Eslanttaki resserlerin muhabbetleride manyak yaa Resserin biri: gel mucizevi taşlar bunlarr insanı hayata donduruorlarr gel 19k Diğer Resser: Yok yaa sanki benim taşlar hasta edio bnimkine gel 18k Warriorun birisi ise: Eğer taşlara muhtac olmak istemiorsan gel 9k ya potlar.bi icen bir daha icior yine moradonda pazar kurmuştum adam: rezz misn? ben: zuhah ben asasım bea adam: niye ben: de git kardeşim işim gucum war bnim senlemi uğraşcam adam: ne kadar gucun war bnim 340 attack ben: lem manyakmısn nesin de git lem adam: gitmiyom napcen ben: moradon karus ve human jandarmasını arıcam adam: banane ararsan ara gorunmes olurum beni bulamaslar ben: olm ben Gm yim banlıcam seni şimdi adam: tamam abi ozur dilerim ne olur banlama beni adamın biri moradonda koşede bi kaya warya hane bulture kecoon raider ve orc watcherlar war oradaki kayanın tepesine cıkmış Ben: lem napion orda adam: guneşleniom ben: lem yağmur yağıyor manyakmısn adam: olsun şuradaki bulutun ardı guneş adam: acar birazdan ben: olm koş towna ısınlancan şimdi ben: volcanic rock duşmuş guardlar kesmeye calışıor adam: hani burdan gorunmuor ben: aşağı inde git NOT:adam town cekmek diye bi kavram bilmior adam: inemiom atlıcam ben: atla kocum ben tutarım seni adam: atlıyorumm adam: ceronimoooooooo adam: moradonda merchant geziorum priestim aniden bi pm adam: abla bi soyunda malzemeye bakayım ben: ne malzemesi lem? adam: ficuduna abla AYNEN BOLE ben: sie lemm... adam: hadi be abla savaşa gidicem moral olur ben: uzaaaa naşş bi gun raon campta trol kesiorus elemanın biri oturmuş olece beklior party attım lwl duşuktur fazla ex gelior die adam decline etti bir daha attım yine decline yine attım gene decline sonunda pm attım. ben: lem gelsene partye ole oturcana ex kasmış olursun adam: olmas benufff kendin bilirsin adam: siz şimdi o trollerimi kesiceksiniz? ben: ewt adam parasını alırım ama ben: ne parası? adam: trollerin parası ben: lol adam: ciddiyim o trolleri ben besledim buyuttum onların cobanı benim ben: abicim kusura bakma ama harbiden cobansın adam: versene ya allah allah paramı wer ben: zzzzzzzzz adam: CiEMMM YARDIM ETTT PARAMI CALDILAR.CİEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM savaştayıs herkes orcların kalesine koşturuyor adamın birisde şole dior adam: abi dur bişiy sorcam benor bakalım adam: ama gulmek yok ben: hadi ama işim war adam: baba bunların hepsi nereye koşuyor bole.Promosyon felammı war? Ben: yok olm şimdi orcların kalesini basıcaz adam: Orcc nee?Yenilir yutulur bişiy mi? ben: heee en guselide yumurtalı orc tavsiye ederim adam: Oke abi nerde bulabilirm bu orcu ben:supermarketlerde adam: cok saol abi goruşurus ben: ne demek gorevimis bi gun cocuk knightta pmleri acmayı bilmiordu vede yazıları cocuk: abi ne oldu dedii ben: sana kara buyu yapılmış dedim cocuk: ise gelene gecene BANA KARA BUYU YAPILMIŞ DİORDU bende: masada gulmekten kırılıordum ben:sw atarmısın? rogue: bişi sorucam ben:sor kardeş rogue:aga ben 2 senedir oynuyorum ama benden kimse sw istemedi ve ne oldugunu bilmiyorum bana oğretirmisin ben: Sen eminmisin 1 senedir oynadıgına rogue:benden iyi mi bilcen agaa ben:tamam neyse sw demek mage priest warıor a roguenin verdiği bir skil yani HIZLI koşması icin rogue: aga tamam tamam hatırladım gecen mage bende sw istedi bende bilmediğim icin bna kufretti demekki koşamadıgından sinir olmuş bana kufretti KO İle Alakası Olmayan Komik Yazılar.. >>> > >>> >-Şofor bey mubarek bi yerde inebilir miyim? >>> >-Şu ilerdeki caminin onunde bırakayım teyze seni... >>> > >>> _____________ >Kadıkoyde gecen bir hadise >>> >-Başıbuyuk mu? >>> >- Evet, başıbuyuk. >>> >- Ne zaman kalkar? >>> >-Sen oturursan kalkar bacım. >>> >-Ne kadar vericem? >>> >- 800. _________________ >>> > >>> >Şofor: >>> >- Arkadan vermeyen var mı? >>> >Yolcu: >>> >-Az once eline verdik ya kardeşim.. >>> > >>> >Kızı annesine; >>> >- sen arkadan verme ben onden veririm .. >>> >Kadın: - Kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten... >>> >Kızı: - Aman ne olcak sanki nasılolsa benimki de bozulacak,ben >>>vereyim! >>> > >>> ____________________ >- Oğlum bu eminonu'nden gecer mi? >>> >- Yok teyze biz taksime cıkıyoruz >>> >- Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim. >>> ______________________ > >>> >Yolcu: >>> >- Abi heykel'e cıkıyo mu? >>> >Şofor: >>> >-Yok abi, yanından geciyo. >>> > >>> __________________ >Arkadaki aksi teyze ondeki uzun saclı delikanlıya seslenir: >>> >-Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? >>> >- Ben kız değilim!!! >>> >-Amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte!! >>> > >>> > _____________________ Eve gitmek uzere Bakırkoy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı >>>aklıma gelince onunde durduğum Tekel bayiine girecekken minibus geldi. >>>Apar topar bindim. Şofore parayı uzatıp, >>> >- 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkac saniye yuzume bakıp, >>> >- 'Abi bu Bakırkoy'e gider' diye cevap verdi! >>> >Işte o an benimve şoforun bittiği andı >>> > >>> >- _________________ yolcunun dili surcer ve şofore; Mukemmel bir yerde inebilir miyim? >>> >Yolcunun kafası karşıksanırım, kendisi de dolmuştakilerle guler >>> >soylediine >>> >Şofor kadını indirirken: >>> >- Buyrun size layık değil ama! >>> > >>> > ______________-_______ Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; >>> >-Musait bi yerde iner misiniz? >>> >-Şofor : - Niye sen mi kullancan >>> __________________ > >>> >Rumeli-Hisarustu otobusuyle taksim'e dogru gidiyoruz. Adamın biri >>>Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla >>> >- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? >>> >Bizim sofor olaya hakim: >>> >- Tabi abi ayıp ettin. al gotur senden kıymetli mi >>> > >>> ___________________ >Istanbul' da, cok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle >>>-"Şofeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti. >>> >Pala bıyıklı şofer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp >>>acıp kapatmaya basladı _____________ >>> > >>> >Istanbul'dayiz ...Dolmuşa bindik, dolmuş doldu, tam kalkicak, elemanın >>>biri actı kapıyı, icerde tıkış tıkış oturmuşuz, onde 3 kişi arkada 4... >>>Eleman hala bir umut sordu: >>> >- "Kaptan, yer var mi?". >>> >Şofor de arkasını donup cevap verdi: >>> >- "Bilmiyorum, ust kata bi bak bakalım" >>> > >>> > __________________