BEn Size Ne dedim kufursuz oynayın hakaret etmeden oynayın şu oyunu,aykut bizim sorun kalmamıştı,ama gercek kişiliğini ofke anında belli ediyorsun Evet,evet...aldığım yeni kararla uğraşmaya devam GreenFOg adLı şahıs kufur ederek mi uste cıkıyorsun,haklı oluyorsun dimi ,cocuk hf li olduğunu herkes biliyor ucarak db atıyorsun .. cok profesyonelsin ya ezk.. attaker neden olmuyorsun hf daha iş yapmaz mı ha kanka IIIanyBadyLivesIII sen neyin peşindesin ??? Zorbeyle paraları mı boluşuyorsunuz _??? ne bu savunma npt yi savunuyorsun onu savunuyorsun ben sana diorum ki alt klanınızda kosper var sen diyorsun sizinkinde de var .. ben ne diyorum bizimkininde ta , sizinkinin de ... ama halen yok ben savunurum ben dedim diyorsun insan olmayanlarla insan oluyorsun .. kopekler denize tukurdu diye deniz kirlenmez, neden o denize atıyorsun kendini,kirletme kendini yazıktır Bende Sİzin yuzbinlerce ss var ben koymadımsa senle konuştum diye koymadım.ama madem sen değerini bilmiyorsun bundan sonra hicbirinizle hicbişekilde bir muhabbete girmem..herkesin hırsız dediği boozy miş v.s vs hepinizle gelip ventte de konuştum sorunu cozduk orada cocuk kim gordum Şİmdi Gelelim Sizin kraLınızaaa nerde cağırın gelsin bana ally versin ... asdasjkdjsadljks :-D işaretleri cıkarsın ?????????? yol al beebee -- azuaha :_D yazsın millete olm ben sizin nasıl bir aile oldugunuzu sizden iyi biliyorum siz klana aldıgınız adamları biliyormusunuz adını soruyor musunuz siz oynamasken ben bu oyunu oynuyordum no probLem... Sizin Dillere destan yanlışlarınız var...halen konuş laf cene post...SİZİN KLAN ONCE CALDIĞINIZ charlarIN HESABINI VERSİN.... Mrkelebeshi caldınız sonra only komutana np aktarımı sonra darksalvation adlı insan ondan transfer hayırLı işler.... işte ss n htt p :/ / img687.**************/img687/141/imageexg.jpg Bana ezik diyenler : MOSKOV,GREENFOG,Ve diğerleri aksini mi inkar ettik AMA PARALARI CALMADIM Kİ ,Charları biz calmadık ki )) neyse hayırLı hfler... ama UNUTMAYIN BU KEZ COK KIZDIM :: !!! TEK BEN BAŞKASI DEĞİL TEK BAŞIMA HALLEDERİM İŞLERİMİ... HODRİ MEYDAN SS YSE SS KANITSA KANIT BAKALIM !!! Lordos Back ... __________________