Arkadaş beni vs lerden kacan biri olarak yazıyomus gorduk kendisini sonra biz vs den kacıcak ezik oluyorz dimi lutfen butun hakara halkı buna baksın Tarafsz olursanız sevinirim Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen teamracer321
piştt cikilopp ben KuGuKuSu vs lerden kacmıyorum diyosun oylemii niee benden dun kacdın sorabilrimyim bebegim pm atdım sana sen durudn bizimkiler oturdu vs başladık ve kesemeyincee niee kacdınn ezikk hadi bakalım buna cvp verr bebegim senin ne kadar ezik bişy oldgunu dun gece ogredim pirstden kacıcak kadar eziksin işde.
Alıntı:
ımm vaz gecdiim sevgilim cikilop deigl ciklenbit kacışcıı senii
Alıntı:
yanii belede dieglde ciklenbit baksa iyiolurdu gercii yazıcak ne bulabilriki vs den kacan adam 2 saatdir yok 8 kişi kesiym yok vs den kacan oyle olsun felan dun gece kacdınn benden
Arenaya tam 40 tane cure ile girdim... htt p://img195.**************/i/arenayagiris.jpg Diyer Bi konuda Adam bp olmasına rağmen 3k hp si var adamın uniq ler +3 galiba htt p://img188.**************/i/90906283.jpg/ %10 attım htt p://img188.**************/i/87636036.jpg/ buda %5 atınca hpsi ortada İşte vs sirası htt p://img26.**************/i/89019943.jpg htt p://img26.**************/i/20506205.jpg htt p://img194.**************/i/94224972.jpg htt p://img194.**************/i/80847660.jpg htt p://img194.**************/i/91123839.jpg Arenadan cıkma sebebimde curelerim bitmesidir htt p://img10.**************/i/arenadanks.jpg Wh olsa ustumde diyer adamlarını lwl lerini gorurum + yazılarım mor cıkar bana asla wh ci diyemezsiniz sahtekarlar sizi bsy daha eklemek istiyorm nedne ss leri kendi charından koymadn EYER ERKEK İSEN KENDİ CHARINDAN SS LER İSTİYORM HP ni NASL 3K OLUYOR AKARAYA GOSTER __________________
CiK3nLtY vs Den Kacıyomus (KuGuKuSu)Tum Akara Tarafsiz Baksın Lutfen
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- CiK3nLtY vs Den Kacıyomus (KuGuKuSu)Tum Akara Tarafsiz Baksın Lutfen