Hack Konusunda acıklama COK ONEMLİ LUTFEN OKUYUNUZ
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Hack Konusunda acıklama COK ONEMLİ LUTFEN OKUYUNUZ
-
30-09-2019, 22:23:56Bu aralar cok hack konusu acıldı bu yuzden bir kac acıklama yapmak istedim. Hack muhabbeti konusunda bence kimseyi suclamayın. tek hatalı kişi hesabını kaptıran kişidir. Devir teknoloji devri arkadaşlar... Yolda yerde para bulmak ile bir adamın hesabını hacklemek arasında bence bir fark yok. ikiside hata yapmış ki birşeyler kaptırmışlar. Haftalık şifreni değiştir, bilmediğin programları yukleme, koxp kullanma, şifreni kimseye verme, guncellemeli bir antivirus kullan, kafeden oynamamaya calış, oynuyosan da şifreni girerken sanal klavye vb programlar kullan . buna rağmen hacklendim de bizde gecmiş olsun diyelim. ama yukarıda yazdıklarımın hicbirini yapma (sozum meclisten dışarı) sonra hacklendim diye kıyameti kopar. Yok oyle 3 kuruşa 5 kofte kardeşim. sen hesabını acıkta bırakırsan o hesabı alırlar. 2 kelam etmeyede hakkın olmas. tabiri caizsse bilmem kac milyarlık charlara sahibiz ama kimse hacklenmiyor neden ayağımızı yorganımıza gore uzatıyoruz, bilmediğimiz yerlere girmiyoruz, madem hack var bunun onlemini alıyoruz. ben alabiliyorsam bu onlemi sende alabilirsin. şifreni 123456 yapmayacaksın, şifreni arkadaşlarının bilmesi olasılığı olduğu şeyler yapmayacaksın. Konuyu ozetleyecek olursam temel kurallar şunlar. 1- Şifreni kimse bilmeyecek (herkes şeytana uyar) 2- Şifreni periyodik olarak değiştireceksin. 3- Hesabına ait mail şifreni periyodik olarak değiştireceksin. 4- Mumkunse şahsi şirket maili alıp onu kullanacaksın 5- Şirket maili alacak gucun yoksa hotmail.com.tr uzantılı bir mail alıp cep telefonu koruması alacaksın. 6- Mail şifren icin %(& vb karakterlari kullanabilirsin sorun olmaz 7- mumkunse telefonundan mail adresine gelen maillere anında uyarı verdirteceksin. (telefonun izin veriyosa) 8- Guncellemesi olan antivirus kullanacaksın 9- İnternet kafeden mumkun olduğunca oyuna girmeyeceksin- eğer girmek zorundaysan k.adını şifreni yazarken once bi kafanı sağa sola ceviricen seni izleyen poke olabilir. baktın kimse yok bu sefer bilgisayara şupheli yaklaşıcan, sanal klavye kullanıcan. 10- internet kafelerde zararlı yazılımlara karşı genelde deepfreez kullanılır. bu yuzden pc ye yeni oturduğunda bilgisayarı ilk once resetliyeceksin, bakıcasın deepfreez aktifmi. 11- Gorev yoneticisine giriceksin calışan program listesinden bakıcaksın keylogger varmı?(genelde isimleri keylogger.exe olur) 12- mumkunse itemlerin kitli durucak. 13- bu cok onemli : şifrenizi şahsi bilgisayarınız bile olsa notepad veya word dosyalarına kaydedip bilgisayarınızda saklamıcaksınız. neden? mp3 indirme veya film izdirme programları bir cok portunuzu acık konuma getirir. ve dosyalarınızı paylaşıma acar. 14- karışık şifreler kullanın, buyuk, kucuk harf, sayı. hepsi olsun şifrenizde. 15- koxp tarzında program kullanmayacaksın. eğer kullandıysan sadece dosyayı silmeyeceksin, pc yi formatlayacaksın. 16- Denetim Masası-> Guvenlik duvarın hep acık duracak. 17- Guc seceneklerinden ekran kapandığında hicbirşey yapma secili olacak. bu durumda wc bile giderken Windows + L tuşlarına bastığında şifre ekranı gelecektir. oyunun savunmasız kalmayacaktır, tabi bilgisayarında şifre olması lazım bunun icin. Umarım yardımcı olmuşumdur... Emeğe saygı. Kesinlikle alıntı değildir. TpMagesOfTheKings 1 RAP YOLLAMAYI COK GORMEYİNİZ __________________