### Play4DelianPORTEE 1vs1 Teklifi ###
Knight Online0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ### Play4DelianPORTEE 1vs1 Teklifi ###
-
30-09-2019, 22:18:35Herkese merhaba arkadaşlar. Play4DelianPORTEE bdw'de bana karşı bir video cekerek bunu 1vs1 konu başlığı altında paylaşmış. Video'da zaten yarı hp ile başlıyorum buna 1vs1 adı vererek paylaşmış. Tum forumun gozu onunde başta Play4DelianPORTEE olmak uzere Play4Fun Clanını 1vs1 'e davet ediyorum. VS ŞARTLARI; -Vs +3 IRON NECK'ine atılacak. ( İtemine vs meraklısı olduğunuz icin ortaya bunu koyuyorum isterseniz iddaasızda atarız. ) -Full Sc vs atılacak. -DD, Axe vb Anti def kullanılmayacak walkry acık parlak bir şekilde vs atılacak. -Her İki Charda video'lu vs atıcak, vs'ye başlamadan once her iki tarafta anlaştığımız aracıya itemi teslim edecek. Vs'den sonra videolar kesintisiz bir şekilde paylaşılıp izlendikten sonra galip gelen taraf itemi teslim alacak. -3 Kere galip gelen vs'yi kazanır. Eklemek istediğiniz herhangi bir şart var ise yazarsınız değerlendiririz. Ben şartları sundum vs tarihini sizden bekliyorum. Polemik yapıcak olan konudan uzak dursun lutfen. Vs sonucunda full time polemik online __________________