IVIuckIVIuck Hakkında (Dolandırıcıdır) ...! İceri lutfen ...!
Knight Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IVIuckIVIuck Hakkında (Dolandırıcıdır) ...! İceri lutfen ...!
-
30-09-2019, 22:13:43S.a arkadaslar oncelikle İyi forumlar ...! Melih (IVIcuckIVIcuk) 3-4 ay once asas charımı satın aldıı benden ondan priest aldım yani tksa ettik ve ordan gelen bi dostlugumuz oldu ve adama guvendik 3 qb borcu war ve 2 aydır oyalıyor wermiyor ...! Burdan Anotolians Clanı yetkililerine sesleniyorum bu hırsızıı aranızda barındırmayın...! 3 qb icin boyle yapan neler yapmazki ...! Walla yazık ben 3 qb nin pesindeyim sayın melih bey senden alıcam 3 qb bana 20 qb gibi olucak beqliyorum bu dunyada alamassam oteki dunyada alıcam .. Ha merak etme ALLAH bu dunyada anandan Babandan Kardeslerinden cıkarır insallah .. En yakınların dan 1000 cıksın ...! Arkaslar ne yaptıysam alamadım paramıı msn den engellemis tel den cvp wermiyor ne yapacagımı sasırdım cok yazık yaw walla Anatolians clanında +7 krowaz setli saglam bi charıı war 3 qb ile zengin olucak galiba ben baska bişey demiyorum ...! Melih yani (IVIckIVIuck) her turlu alıcam senden m.etme ...! Bunlarda ksc konusmalarım cvp bile yazmıyor artık yuzu kalmamıs :S:S:S h ttp://tinypic.com/r/qzmcud/7 h ttp://tinypic.com/r/2yyusfa/7 IVIckIVIuck tel nosunu isteyen warsa yazıyorum ...! 0535-764-51-50 Msn adresi=M_e_L_i_H_06_0[email protected] hotmail.com Not=500 msj olan arkadasımız uplarsa iyi olur ...! Herkese hayırlı oyunlar ve forumlar __________________