Hesap Satıyorum 90 Lwl Bulamassın Bu Fiyata 140 TL.iNdirim Yapılabilir • Hesabınızın Adı:Wol • Hesabınızın Karakteri:Savaşcı • Hesabınızın Skill Grubu:Bedensel 2p 2G.M5 • Hesabınızın kayıtlı olduğu server:Odin •Takas Veya Nakit:Takasda Guzel bir swde saglam car trde veya Metin2 Pvp Serverlarında Mymt2 Gibi. 300 400 Onlineli Swlerde Editli Veya Sağlam Car la TAKAS Olabilir. Guzel Bir Swde SAGLAM carla Takas OlABİLİR.. SKYPEDEN EKRAN PAYLAŞIMI GOSTEREBİLİRİM. •Hesabınızın ic eşyaları : •Ayakkabı :+7 Mes Eden Efsunsuz +7 Anka Efsunsuz •Kolye: Cennet Gozu +6 Efsunsuz •Zırh: +7 Celik Şimşek Ve Yelpaze. Taşsız •Kask: Korku Maskesi +5 Efsunsuz •Kupe: Cennet Gozu Kupe +5 Efsunsuz •Kalkan: Kaplan Kalkan +4 Efsunsuz •Silah: +6 Yari İnsan +5 Zehir +6 +7 Muho Efsunsuz •Bilezik: Cennet Gozu Bilezik 500 HP. Diğer Bilgiler •Hesabınız daha onceden ceza aldı mı?:Hayır •Hesapınız Daha Once Ceza Aldımı:Hayır Kucuk Nedende Olsa Bile Almadı •Eğer ilk Ver Parayı Yolllucam Derseniz Mesaj Bile Atmayınız •Alıcak Kişiye Tc Kimlik Gibi Bilgiler Verilcektir Ciddi Olmuyan Mesaj Atmasın •Skype Adresim:[email protected] CAR GUNCELLENMİŞTİR 90 LEVEL ..SATILIKTIR.. FİYAT:120 TL Anlaşılabilir. + SSLER GUVENLİK ACISINDAN VERİLMEMEKTEDİR SKYPE GOSTERİLECETİR DİP NOT:KREDİ KARTIMI KAPATTIRDIM İLK CARI VER GİBİSİNDEN MESAJ ATMAYINIZ TUM GUVENCE VERİLİR !ELDEN DE OLABİLİR ORDU / FATSADA OTURUYORUM __________________