Krallık Hakkında Synca Human Arkadaşlar Okuyunuz...!!
Knight Online0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Krallık Hakkında Synca Human Arkadaşlar Okuyunuz...!!
-
30-09-2019, 22:12:37Arkadaşlar oyunda bu kadar illegalite ve herşeyin 20 lvl car kasmaya baglı oldugunu gorunce guvencem olmadan aday olmamayı duşunuyordum ama şansımı denemek ve sevenimin ve destekleyenimin oldugunu duşnuyorum ve krallıga aday olacagım. Size yapacagım şeyi durustlukle acıklıyorum işine gelen oy verir gelmeyen pot parası verecek kral arıorz die gider nooblara oy verir yapacagım iş şudur exp kasmak zor ve sıkıcı gelior insanlara en cokda bana iyi party bulmakda zor oluor manesde cok exp eventla exp kastım 1 ayda 65 oldum exp event olunca hekres exp derdine duşuor ve birazda olsa expden zevk alırozu daha hızlı lvl atlamam ve el moradın dah saglam olması iin exp evente oncelik verecem artan parada bana yetecektir 1 ay icinde klasik 1 kac item dışında item dizmicem kendime(2-3 parca rogue shell ve wp-r.e gibi sıradan uniqueler) kalan para ile cevremdekilere pot parası clandakilere sc ve master yardımı gibi işler yapacagım dedigim gibi durustlukle acıkladım yapacagım şeyleri bu arada pmim her zman acıkdır pmlere her zman cvp verecegim insanları lvle gore kucumsemiorum asla olamaz oyle bişi cunku bende o yollardan gectim dicek bişi kalmadı dediklerimi kabul eden oyunu verir etmeyen vermez herkezin canı saolsun genede saygılar... Synca __________________