grifon 78 lwl sura satılık
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- grifon 78 lwl sura satılık
-
30-09-2019, 22:12:05grifon serverde 78 lwl sura (buyulu keskınlık) car skıller buyulu keskınlık g5 buyulu zırh g1 buyu cozme g1 parmak darbesı g1 diğer skıller 1-4 arası yetenekler combo 2 liderlik 5 madencılık m3 (+1 kazması carda mevcut) donusum g2 kırmızı dıl m1 mavı dıl 17 bınıcılık 21 bınıcılık tum skıller m1 (ucude) at cagırma 10 atı asker attır. carın 14.8 m yangı vardır ıtemlerı cesıtlı ıtemlerı bolca vardır kusandıgı ıtemler +9 abonoz kupe +6 boynuzlu kask +9 aslan agzı kalkan +5 zehır kılıcı +6 cennet gozu bılezık 1000 hp lı +4 cennet gozu kolye 1000 hp lı +5 anka ayakkabı 1000 hp lı son olarak cok eskı bır car dır ve kendım actım ve tek ben kullandım.asla hıcbır sekılde hıle kullanmadım hıcbır sekılde ceza almadı hatta uyarı bıle almadı.butun serverlerda char acabılırsınız muhtelıf serverlarda ben actım bıraz oynadım (mehmetcık sw) gelelım en onemlı konuya fıyatına 130 tl istiyorum bu car ıcın, ınanın guncel fıyatları bılmıyorum. Niye 100 tl veya 150 tl degıl de 130 tl dersenız aldıgım ep toplamda 130 tl cunku ha emek dersenız oda benden zevkle oynadıgım zamanlara sayıyorum ep dedım aklıma geldı charda yuklu 29 ep ve 451 em mevcut su an ıtıbarıyle. oyunu bıraktıgım ıcın carımı satacagım. odeme seklı ıse vereceğım kart numarasına (hsbc bank) atm den yatırmak seklınde olacaktır. detayları 05303403951 nolu cep tele mesaj atarak ıletısıme gecınce konusabılırız. lutfen cıddı alıcı olanlar ırtıbata gecsın __________________