Arkadaşlar OnceLikLe Şunu belirtmek İsterim Alıntı degildir. Daha once Konu acılmış Olabilir ki buyuk OlasılıkLa Acılmışdır. Sadece Amacım benim canımın yandıgı gibi Diger arkadaslarımın yanı frmtr Kullanıcılarının Canının Yanmamasını İstiyorum. Arkadaşlar Hack Genelde Trojen, Keyloger , Zip İceren Worm Wiruslerinden gelmektedir. Bu Wiruslerin Kimisini Coğu Virus Programı aLGılayamaz. Ornegin . Kayspersky, Avast , Nod32 Vs. Arkaşlar Hackdan Kurtulmak icin bi miktar yapılması gerekenleri anlatmak istiyorum . OnceliKLe Windowsunuz LisansLI Olsun. Wirus den Kurtulmak icin DeePFreze Kullanın Deepfreze Yanı Sıra guvenilir Trojen avcısı A.wirus pRogramı Kullanın . En Onemlisi Cogu Kişi Bu Kısmı beceremez Msn Vs Chat Programlarıdan Uzak Durun Ne geliyosa BU msn den felan geliyor. OYUN ICI YAPILMASI GEREKENLER. Arkadaşlar Trade hacke İnanmıyorum Fakat. Niye onlemimizi aLMayalım ki ? Oyun İcinde Trademiz BlockLu dolaşalım Eger koxperseniz Koxpa karşıyız gerci ama Heaven Fire Kullanın. Beleş Koxpların coğu Zip Wirusu İcermekdedir Bu wirusler kolayLıkla Charınız İteminiz Vs Gidebilir -- Herkese tşk ederim arkadaslar Amacım Sadece yardım edebilmek Yardım edebildiysem Ne mutlu SağLıcakLa Kalın HAK ETTİYSEM +REP ARKADASLAR __________________