Daha Once Bir Roportaj Yapmıstım Bu 2 Oldu Bu Alıntı Olsada İlk Roportajda kendim hazırladım Oncelikle kısaca tanıyabilir miyiz seni? D2K: İsmim Fatih,23 yasındayım selcuk universitesi iletişim fakultesi 4.Sınıf Oğrencisiyim. Ozel Bir Bilgisayar Firmasında Satış Sonrası Hizmet Danışmanı Olarak Calışmaktayım. Peki oyuna nasıl ve ne zaman başladın? D2K: 4 Yıl Kadar Once Bir Arkadaşım İnternet Cafe Acacağını Soylerdi ve Yardımcı Olmamı İstedi.Dekorasyondu Sistem Kurulumu İdi Vesaire Derken Gunduzleri Calısıyorduk Aksamları CS NFS Gibi Oyunlarla Eğlenerek Vakit Geciriyorduk.Hic Farkında Olmadan KO ya Sarmışız =) Şu an ki charın durumunu oğrenebilir miyiz? LvL ,Np İtem Olarak? D2K: Level 78 Olmak Uzereyim ( Nihayet =) ) 1.9m civari Np Ve Daha Once Soranlara Bir Cok Kez Soylediğim İtemlerim Var. Şimdiye kadar ki klanlarından sence hangisi en iyiydi? D2K: Genel Anlamda Herkesin Basa Basa Uzerinde Durduğu Bir Blood Clanı Var Tabi.ama USKO da Hangi Serverda Olursa Olsun Sorduğunuzda Evet Biliyorum Denen Uc Clan Vardır HeaveN, Blood, Wiewuer.. ßenim Amacım Bu Clanlar Arasına HeII ide Eklemek =) Peki Cypher da oynamak nasıl bir duygu? yani hala cok zevkle şevkle oynayabilio musun bu oyunu? D2K: Oyunu ßir Oyun Olarak Gorduğunuz Surece Herzaman Aynı Zevkle Oynarsınız.Tabi İlk ßaşladığım Gunlerdeki Rezilliklerimi Şimdi Anımsadıkca Gulumsuyorum Ama O Ayrı İdi Oyunda Neyin Ne Olduğunu Gostermediler Kendimiz Arayarak Bulduk ( ki ilk charım 34 lvl Archer dir . . asasin olmaya karar verdiğim icin yeni char acmiştim ne bilelim reskill diye birsey oldugunu =P ) Pk yaparken ve Csw' partilerinde oncelikle nelere dikkat ediosunuz? Cunku gayet sistemli calıştığınız ortada, bunun sırrı nedir? D2K: Birbirimizi Uzun Suredir Tanımamız Ve Kimin Nerede Ne Yapacağini Birlikte Oynamanın Verdiği Avantaj İle Tahmin Edebilmemiz. . Uzun Suredir Birlikte Futbol Oynayan Oyuncuların Hic Bakmadan Pas Orada Olduğunu Tahmin Ederek Pas Atması Gibi Duşunebilirsin. Birazda oyun stiline gelelim herkesten farklı bir combon falan var mı? D2K: Bu Oyunda Farklı Kombo Diye ßirŞey Yoktur. . Kombo Teknikleri Zaten Belli ve Sınırlıdır Sadece Kendine Daha Yakın Olanı Secersin.Benim Kombomu Sayk0 nunkine Benzetiyorlar Ona Ozendiğimi Soyluyorlar.Normaldir Cunku İşe Baslamadan Once ( Yeterince Boş Vaktim Varken =) ) Onun Cafesine Cok Sık Ziyarete Giderdim ve Rogue Oynadığım Donemlerdi Warrior Hic Oynamamıştım Onu İzledim Ve Kendimce Daha Basite İndirgedim Sonucta Kendisi Yıllardır Warrior Oynuyor Onun Gibi Kombo Yapabileceğimi Sanmıyorum. ama Cok Ust Duzeyde İdalı olmasamda iyi kombo yaptiğimi biliyorum. Peki Diyelim ki cz desin tek başına pk yapıosun, Gorduğunde town cektiğin veya uzak durduğun biri var mı oyunda? D2k: CZ de Genelde Tek Basımayımdır Zaten Ve Town Cekme Konusuna Gelince.Town Cekenlere Gıcık Olduğum Ve Saygı ! ile Andığım İcin Benide Aynı Saygı ! ile Anmalarını İstemem Bu Yuzden Town Cekmem.8 - 10 Kişi Gelince Town Cekersin Hadi Tamamda Birebirde Town Cekeceksen CZ ye Neden Cıkıyorsun ? Elimden Geldiğince HP mi Toplu Tutarak alabildiğim Kadarını Almaya Calısırım.Cekindiğim Kimsede Yok. Serverde Beğendiğiniz Playerler Kimlerdir? D2K: Mage Olarak Serverın Başından Beri Hayran Olduğum Bir Angelus Var. . Ela Cok İyi Oyuncu Vede Eskilerden pCBuyucu var idi kendisi şuan askerde olması lazim.warrior olarak jodie var. . tum serverin tanıdıgı jOdi var =).roguelerde ise FMJ cok iyi oyuncu idi. Parabola ve Mottatoniyi Yeniden Serverda Gormek Guzel. Eskilerden ise :BAM_BAM: Hayranı idim.int priestte angelcold gercekten cok iyi oyuncu.. Dream_B Guzel Player. ForMyPeoplede Nerede Ne Yapmasi Gerektiğini Biliyor Cypherdaki ilk charınız neydi ve Bunların Hikayelerini Kısaca Bahsedermisiniz? D2K: ilk charım KLC idi.human rogue idi.daha sonra bu charım data acığı doneminde hacklenerek tamamen Gitti.SpeedKnife ile oynamaya basladım.Serverda Archer Olarak PK yapan Benve Gripin Vardı Cok Guzel Gunlerim Gecti.Daha Sonra Clan İcerisindekilerle Anlasamadık Ve Ayrıldım Karus Oldum.bu arada değişik donemlerde ( 1 . Cypher Donemi Diye Adlandırıyorum Ben =) ) Lydion / Niente / HeavenLy / Hedera / uCa / Nemesis45 / SCP / Bijen / Shadow / gibi charlarla kısa sureli oynadım. Yani Serverda Benim Elimden Cıkma Cok Char Var =) Humanların onde gelen ilk clanlarından birisinin baskanı iken neden karus oldunuz ve HeaveN Clanına Nasıl Girdiniz? D2K: benim donemimde humanda 5 tane pelerinli clan vardı. . cok guzel gunler gecirdim fakat anlasmazlik oldu bir kac arkadasimla zaten yollarimiz ayrilmisti.tek kalmistim isin acikcasi.bende o donemki forheaven baskanı demonlordun daveti ve Sayk0 Angelus gibi isimlerin desteği ile karus oldum ve forheaven clanına girdim.zaten 1 hafta kadar sonrada demonlord u devraldım. Servera Archerin Sadece Koxper Olmadığını Archerla Gercekten PK Yapılabildiğini Oğreten Adamsınız Bu Konuda Ne Diyeceksiniz? D2K: Archer Oynamaya Başlamamın Nedeni Itemlerimin Silinmesi.:.Archer Oynamaya karar verdim o donem . +7 shell yerine +8 fp +0 rol yerine +1 / 2 elf ring gibi takılar edinerek.attackımı yukseltmeye onem gosterdim.serverda herkes archer oynamayı z skillsanıyor.archer sınıfının cok guzel ozellikleri var. Styx gibi .bu yuzden cok eglenceli olabiliyor. archerların cz de kosp acmadanda pk yapabildiğini gosterebildiysem ne mutlu bana. Clan Lideri Olduğunuz Halde Her Zaman Pm'niz Acık ve Genellikle Tum Pm'lere Cvp Wermeye Calışıyorsunuz Bu Zor Olmuyormu? D2K: genel anlamda herkese yardimci olmaya calisirim ( mantik sınırlarını zorlamadığı surece ) ama insanlar herkesi kendileri gibi sanıyor pm atmiş selam vermiş 1 dakika sonra hepiniz boylesiniz alayınızın bilmem ne. . bilmiyorki uc sıra pm var bende. bugune kadar hep yardimci olmaya calistim item paradan ziyade oyunla ilgili bilgiler yonlendirmeler yapmaya calistim fakat artik cidi anlamda benide bezdirdiler Her iki ırk tada beğenilen ve takdir goren bir warriorsunuz. warrior oyuncularına ne gibi bir tavsiyede bulunabilirsiniz? D2K: warrior oyuncuların tumu kendine bir oyun stili benimsemişlerdir zaten cok fazla değiştirecekleri birşey yok ama soyleyebileceğim tek şey warrior da attacktan ziyade hp ve defans onemlidir unutmayinki siz olmediğiniz taktirde karşınızdakini bi şekilde oldurursunuz Clana Girdiğinizden Beri Clan Ortamını Nasıl Buluyorsunuz Ve Clanınız Hakkında Neler Soylemek Istiyorsunuz. D2K: işin acıkcası direk forheavenin baskanı olan charı aldığım icin biraz şanslı oldum tabi bunda angelus ( serkan abim birtnaesin ) un katkısı buyuk. başlarda biraz heyecanlı idim cunku cok ilginc bir donemde clanın baskanı oldum ki tum server biliyor yasanan olayları heaven in disbandlanması vesaire. benim heaven hakkında soyleyeceğim hicbirşey olamaz sadece iyiki varsınız diyebilirim.eski ismi ile ForHeaveN yeni ismi ile HeII icin ise benim yanımda oldukları icin ve benim kaprislerimi cektikleri icin hepsine teşekkur ederim. Son Olarak Oyunculara Soylemek Istediginiz Bir şey warmı ? D2K: Saygılı Olunki Saygı Gorun ve Bu Bir Oyun Unutmayın. Replerinizi Bekliyorum =)) __________________