ImSunShine ( BİLGİLENDİRME )
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ImSunShine ( BİLGİLENDİRME )
-
30-09-2019, 22:02:15Selamunaleykum arkadaslar 1 kac ay ara verdikten sonra oyuna tekrar geri donme kararı aldım geri donmemin sebebi bi kac uyuzluk pesinde kosan arkadasların hakkımda ileri geri yapan arkadasların acizligini tekrar ust duzeylere tasımak gonul isterki bu sefer tatsız olaylar yasanmasın benim kimseyle alıp veremedigim yok bi kac kendini bilmez arkadasın arkamdan ne dedigide umrumda degil gercegi ama bunca iyilik yaptıgım insanların gelipte arkamdan laf etmeleri bana dokunuyor bunun dısında telefonda olsun real hayatta olsun gorustugum oyun ici arkadaslarımada ayrı ayrı tesekkur ediyorum beni bırakmayıp tekrar geri donmeme sebebiyet verdikleri icin ozellikle eger duyuyorsan OrcCabrakan-Furkan yaktım seni kanka . vesselam diyiceklerim bu kadar umarım guzel vakit geciririz kimsenin agzının tadı kacmaz Bu arada oyuna dondugum gunden itibaren selamı sabahı eksik etmeyen ve bugun sorgusuz partye alan ALPER unutmaman guzel bisey ayrıca tesekkur ederim He birde bu ncs olayı en sinir oldugum olaylardan biridir bi kac arkadasım ncs bas unutsunlar dedigi halde basmıcam aynı isimde devam edicem kimseden gizli saklım olmadıgı icin ncs ye gerek duymuyorum Sizden ricam konu amacından sapmasın ve polemik yaratılmasın tesekkurler ImSunShine-Mustafa __________________