Beyler bazı şeyler icimi bunaltmaya başladı , doğru muyum yanlış mıyım depresif miyim bilemedim. Benle aynı duygularda olanlar var mı merak ediyorum. Oyuna giriyorum, jr 150 defans acmak istiyordum actım. Yan carlarin bdw 90 defanslarini acayım diyordum onu da actım. Pazar yapayım desem malumunuz.. Cz gidiyorum arada, dun gece gittim karşıda 4 kurian var fantazi olsun diye descent'i bekliyor galiba biri des atıyorum adam kucağına cekiyor biri kırıyor diğeri uzaktan siritiyor mu napıyor bilmiyorum. On dakika sabredemedim cıktım. Bir kurian tamam taktik strateji de 4 kurian gercekten cekilmiyor be.. Neyse abuk bişeyler yapayım dedim AOC'a gittim bugun dolu tabi yanlayip gectik gittim trole. Kesiyorum 3 skilde bir trol oluyor her trol olmesinde bir pot basıyorum cıkan bişey de yok. 10 dakika durdum galiba. Ya bişey cıkmasi da onemli değil yani bişeyler cıksa maksimum duracağım yirmi dakika ne.kadar yaratık kesebilirim ki. Aoc'da ne kadar bus kasiyorlar bilmiyorum ama cıkan bus bile tanesi 1.5m degiyor mu verilen emeğe bilmiyorum. Aoc kesenler de oyle ucuz karakterli adamlar değil AOC'a ikinci skilini vuruyor yarısi boşa gidiyor skilin. Ne diyecektim... Oyunda yapacak bişey bulamıyorum acaba buyudum mu naptim cok sıkıcı olmaya başladı. __________________